Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
08.Březen 2011
Jenom jeden interpret se těšil na letošním vyhlášení cen ankety Žebřík větší pozornosti než přítomný Vojta Dyk (25) a Nightwork. Rebel ze SuperStar, Slovák Miro Šmajda (22) získal tři sošky a před kulturákem na něj jako bonus čekala nahá fanynka!

Šmajda, který skončil druhý za vítězným Martinem Chodúrem v poslední SuperStar, o víkendu nečekaně zabodoval na tradičním vyhlášení Žebříku v Plzni. Čtyřikrát nominovaný blonďák z Košic proměnil - na rozdíl od Nightwork - čtyři nominace ve tři ceny a zvítězil v kategoriích Nejlepší album (Čo sa týka lásky), Nejlepší skladba (Last forever) a Objev roku.

Za nečekaný triumf jej pak zřejmě chtěla odměnit místní fanynka, která na něj po vyhlášení čekala před místním kulturním domem, kde si před vyděšeným Šmajdou začala odkládat svršky: „V životě jsem nic podobného nezažil, myslel jsem, že se chce vyfotit nebo tak něco, a najednou jsem zíral na její odhalená ňadra," popisoval nám Šmajda, jehož peripetiím s dotyčnou nebyl zdaleka konec.

Šmajdu totiž pak sledovala polonahá dívka, která na sobě měla jednu chvíli pouze kalhotky, až do místního rockového klubu, kam jí ochranka umožnila vstup až poté, co se oblékla. Zdali tu noc u Šmajdy vyhrála ona, nebo některá další, se nám zjistit nepodařilo.
vložil: dudlicek_5 ¤