Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
07.Únor 2011
Vendula Svobodová opět uspořádala koncert pro nadaci Kapka naděje, a jak se stalo již smutným pravidlem, věnovala jej tragicky zesnulému Petru Mukovi. U té příležitosti přijala pozvání i vdova Eva Muková.

Ta se necelý rok po smrti milovaného Petra Muka rozhodla chodit na psychoterapie, aby se konečně vyrovnala s jeho tragickým odchodem. A jak bylo vidno z jejího klidného a usměvavého výrazu, pravidelné návštěvy psychologa nesou své ovoce. Nepříjemnou daní, kterou si braní léků na nemocnou duši vybírá, je ale přibírání na váze. „Ano, navštěvuji psychiatra a beru prášky na deprese, i když jsem si po Petrově odchodu myslela, že to bez nich zvládnu. Je to silnější, než jsem si myslela,“ přiznala ještě před Vánocemi blízká kamarádka Svobodové.

Tu provází v životě jedno neštěstí za druhým a snad i proto se stala rádkyní pro své přátele a ženou, pro kterou je pomoc druhým samozřejmostí. „Vendula Svobodová mi říkala: Až tak za rok budeš mít srdce a oči pro jiné věci, dřív ne. Nijak se to nedá ošidit a zkrátit,“ dodala Muková.

Kromě Petra Muka totiž Vendulu nedávno opustil i další blízký přítel, a to člen dozorčí rady a producent Petr Dodal. „Byl to můj blízký kamarád,“ řekla Vendula o známém mecenáši, který byl ve světě českého showbyznysu jako ryba ve vodě.

Charitativní koncert měl naštěstí i své světlé stránky, a to, když se na jevišti objevil herec Václav Vydra s párem jezdeckých koní, nebo když Vendula představila děti, jež měly to štěstí a z vážného onkologického onemocnění se vyléčily.
vložil: dudlicek_5 ¤