Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
26.Leden 2011
V pozdních nočních hodinách se na televizních obrazovkách začnou vyskytovat věštecké pořady, které často přijdou s nějakým tím šokujícím odhalením nebo věštbou. Nedávno takto zabodoval jasnovidec Vlasta Plamínek, který chtěl své diváky uchlácholit jemnou meditací. Místo toho jich však řadu dramaticky zaskočil!


Pan Plamínek si pro tento svůj osudový den či spíše noc zvolil zajímavý outfit – jako by už předem věděl, že se jeho výstup zapíše do srdcí spousty jeho fanoušků. Ohněm planoucí vestička a modrý plandavý přívěsek tvořily velmi příhodné kulisy k tomu, co mělo následovat.

Vlasta se totiž rozhodl, že pomocí vyslovování mantry „štěně" přivede diváky do kosmického tranzu. A to se mu jistě podařilo. Vše začalo nenápadným rytmickým bubnováním, které náhle prostoupila Plamínkova dramatická promluva! Ta obsahovala ono zmiňované slovo „štěně" v mnoha znepokojivých variacích.

Své zdrcující výkřiky o anonymním štěněti však Vlastík zakončil drastickou průpovídkou, která zní: „Třeba takhle!" My se domníváme, že jde o předpověď blízkého konce světa, ale je možné, že má tento způsob věštby ještě mnoho dalších alternativních výkladů.

Redakce Super.cz je ovšem nyní silně bezradná a může se jen dohadovat, co měl věštec Plamínek v tajemném bílém hrníčku po svém pravoboku. Zřejmě to však byl nějaký silně nevyzpytatelný nápoj.
vložil: dudlicek_5 ¤