Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
01.Únor 2011
Kariéra exmodelky Nikol Moravcové (23) je, zdá se, u konce. Na Nově už s ní nepočítají a média nemají zájem, a tak bude muset sympatická blondýna zřejmě k výrobnímu pásu.


Moravcová, jež se proslavila jako blondýna, která si v reklamě na Komerční banku bere vetchého starce, se v loňském roce dokázala prosadit jako reportérka Talentmanie, resp. jejích internetových stránek, a televize Nova ji vzápětí vyslala do Argentiny natáčet show Wipe out, která se měla vysílat na jaře. Jenomže na Nově teď nezůstal kámen na kameni a Nikol marně obchází televizi a žebrá o práci.

„Nikol se hodně snažila dostat jako moderátorka do Snídaně s Novou, ale prakticky ji nepustili ani na casting," řekl nám zdroj dobře obeznámený s děním v televizi a pokračoval: „Poslední, na co spoléhala, byl Wipe out. Ten měl běžet od února a ona si slibovala, že si objevením na obrazovce zvýší popularitu. Jenomže Nova teď celou show odsunula až na září a jinou práci pro Moravcovou v televizi teď nemají, takže jí bylo taktně naznačeno, že není zájem, což ji hodně mrzelo především v souvislosti s pátou řadou SuperStar, ve které hodně toužila dělat cokoli, ale dopadla jako sedláci u Chlumce."

Moravcová, která je přítelkyní expartnera Agáty Hanychové Marka Šíši, tak v současnosti obvolává kontakty a snaží se jakkoli dostat do médií, ale zájem o ni dávno opadl a na lepší časy se neblýská. Posledním kšeftíkem byl asi kontrakt s nábytkářským studiem, které Moravcovou zřejmě mylně považovalo za celebritu a nafotilo s ní reklamu.

Urputná Nikol, která se nakonec celebritou nestala, si tak bude muset chtě nechtě najít normální práci. Pokud byste pro ni měli nějakou brigádu, napište nám. Rádi vaši nabídku předáme!
vložil: dudlicek_5 ¤