Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
15.Únor 2011
Muzikant a zpěvák kapely Embassy Marcus Tran (25) se na pondělní valentýnské MTV party potkal s bývalou přítelkyní, idolem puberťaček Ewou Farnou (17). A setkání to bylo dost rozpačité

Tran měl štěstí v neštěstí, že do dějiště akce napochodoval až před druhou hodinou ráno, kdy většina fotografů už zmizela, a tak setkání nestihla zaznamenat.

Samozřejmě až na našeho fotografa, který nechtěné srážce přihlížel: „Dali si pusu, protože na ně všichni koukali, ale bylo to evidentně z povinnosti a hodně vlažné. Víc si pak už jeden druhého nevšímali a Farna krátce nato odešla," řekl nám své dojmy fotograf, který jako jeden z mála stihl setkání zaznamenat.

Tran to nemá s kroužením po Praze jednoduché. Minulý týden dorazil pracovně (účastnil se jako model přehlídky) na Prominentní party TV Barrandov evidentně se svou přítelkyní Martinou Gavriely, ale oba dělali vše pro to, aby je nikdo nefotil, vztah je totiž stále neoficiální a oba milovníci postelových dobrodružství si nepřejí, aby o něm někdo psal.

I když Tran je hodně nad věcí: „Mně to ani tak nevadí, co si budeme povídat, ona ta publicita vlastně pomáhá mojí kapele, nějak jsem se s články o svém soukromí srovnal. Akorát že vypadám, jako bych nedělal nic jiného, než někde řádil. A já přitom od nevidím do nevidím drtím s kamarády desku," řekl nám ke své publicitě mladý rebel, který to ve vztahu s Martinou Gavriely, vzhledem k oboustranným sklonům v recidivě, rozhodně nebude mít snadné a měl by se pomalu ohlížet po velice krátkém a pevném řetězu s obojkem pro Martinu.
vložil: dudlicek_5 ¤