Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
25.Leden 2011
Helena Zeťová (30) jako porotkyně v soutěži Česko Slovenská SuperStar nahradila Daru Rolins a v této roli si vede docela dobře. To se bohužel nedá říci o jejím osobním životě. Helena už je totiž zase sama.

Helena Zeťová dlouhou dobu tvrdila, že v minulém životě musela být Řekyně. S kulturou Řecka se sžila víc, než je zdrávo, a s výjimkou několika bouřlivých vztahů vyhledává milence právě mezi snědými domorodci.

Za nejbouřlivější vztah považuje soužití s Jardou Bednářem, který žil chvilku i s Darou Rolins. Zdá se, jako by se Zeťová vydávala v Dařiných stopách. Nejdříve si vyměnily štafetu na poli partnerském a teď zase vystřídala Helena Daru v porotcovském křesle soutěže SuperStar. Ta se bohužel stala jedním z hlavních důvodů krachu vztahu.

„Helena se snažila ten vztah dát do pořádku, ale nepovedlo se," potvrdil jeden ze zpěvaččiných kolegů. Kvůli Christossovi si dokonce nechala ztmavit i svou blond hřívu. „Nechtěla jsem provokovat další Řeky," prozradila tehdy se smíchem.

Jak to tak ale vypadá, navázat na nit vztahu se nepodařilo a Zeťová je opět sama. Jak uvedla v rozhovoru pro slovenský magazín Reflex, před Vánocemi se s ním rozešla. „Jsem pořád v práci, ale k mání!" shrnula ve stručnosti svůj dosavadní status Helena.
vložil: dudlicek_5 ¤