Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
20.Leden 2011
Není to tak dlouho, co Aně Geislerové (34) zkrachovala cukrárna, kterou před dvěma lety založila. To ji ale nyní netrápí, protože má čerstvě po premiéře filmu Nevinnost, kde si zahrála hlavní roli.

Aňa Geislerová patří až na výjimky mezi dvorní herečky režiséra Jana Hřebejka a je jen málo filmů z jeho tvorby, do kterých ji neobsadil. Není tedy divu, že i v posledním psychologickém dramatu Nevinnost ztvárňuje jednu z nejdůležitějších rolí, tedy prohnanou umělkyni, co má poměr s manželem své sestry. A protože i v civilu má Aňa dvě sestry, nechyběla jedna z nich na premiéře a následném večírku.

„Lela se na filmu podílela coby výtvarnice," prozradili tvůrci přínos Lely Geislerové na filmu Nevinnost. Kromě kreseb, které provázejí film, na sebe ale Lela upoutala pozornost, když spolu s Aňou a jejím manželem Zdeňkem vesele pařili u baru, kde se after party konala. „Ony se moc nevídají, a tak když se náhodou potkají, dokážou si to pořádně užít. Navíc Anča není žádný suchar," prozradil jeden z hereččiných kamarádů, který se k partičce následně připojil.

V posledních týdnech měla Geislerová program skutečně nabitý, a tak se nyní těší na zasloužený odpočinek. „Mám se hezky, ale jsem trochu unavená," prozradila herečka, která se ve filmu objevuje v naprosto jiném světle, než ji doposud diváci znali.
vložil: dudlicek_5 ¤