Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
13.Leden 2011
Moderátorka primáckých VIP zpráv Martina Gavriely (32) nedávno prozradila, jaký problém teď sužuje nejen ji, ale celou její rodinu. Je to nemoc jejího syna Antonia (7), který trpí poruchou soustředění a hyperaktivitou. Martina si však kvůli tomu musela vyslechnout nejedno nepříjemné obvinění přímo na svou adresu!

V posledním měsíci mě třídní učitelka mého syna několikrát nazvala špatnou matkou. Syn Antonio totiž trpí vadou ADHD, což je lehká mozková dysfunkce a hyperaktivita a mě za to byl přičítán díl viny. Z důvodu, že hodně pracuju, to vypadalo, že se o své děti špatně starám a neučím se s nimi. Ale tak to v žádném případě není," dementuje pomluvy o své osobě Gavriely.


„Věděla jsem, že celá ta aféra vznikla hlavně proto, že mě někdo v té škole nemá rád. Určitě je za tím i díl toho, že jsem teď více vidět v médiích. Nakonec jsem se rozhodla, že syna ze školy úplně odhlásím a v nejbližší době tak Antonio přestoupí na speciální školu, kde budou mít k žákům s těmito vadami vzdělanější přístup," upřesňuje moderátorka situaci.

Martina zároveň dodala, že otec jejích dětí Antonia a Jessiky je už dva roky neviděl, ale že si udržují alespoň vzájemný rodičovský vztah přes telefon.
vložil: dudlicek_5 ¤