Návštěvy
Vítejte na tomto blogu.Pokud budete něco říci nebo mi zanechte vzkazík
01.Červenec 2008
Syn zavraždil matku jedinou ranou nožem, tělo hodil do potoka

Policistům se podařilo objasnit vraždu šestasedmdesátileté ženy z Hodousic na Klatovsku. Po hádce ji zabil její šestačtyřicetiletý syn, který se v pondělí 30. června k činu přiznal a kriminalistům prozradil i místo, kde mrtvolu ukryl. Tělo se pak skutečně podařilo nalézt v křovinatém porostu v místním potoce.

1. 7. 2008 11:46 - KLATOVY
K vraždě došlo už osmého dubna. „Syn po předchozí rozepři matku napadl v kuchyni a následně jí usmrtil jedinou ranou kuchyňským nožem,“ sdělila mluvčí západočeských policistů Ilona Týmlová. Po dvou dnech vrah naložil mrtvolu své matky na kárku a odvezl ji za vesnici, kde ji hodil do křoví u potoka.

Na to, že penzistka zmizela, upozornila policii až tento týden v pondělí jedna z místních. „Z výpovědí sousedů bylo zřejmé, že ženu delší dobu nikdo neviděl. Policisté proto pátrali všude tam, kde by se mohla žena zdržovat, i v nemocničních zařízeních,“ uvedla Týmlová.

Ve výpovědi syna se ukázaly rozpory, ten totiž původně tvrdil, že je matka hospitalizována v nemocnici.

Muž nakonec musel s pravdou ven, na místo, kde mrtvolu ukryl, ale odmítl jít. „Tělo nalezl po hodině pátrání služební pes,“ podotkla Týmlová. Pachatel byl v úterý v půl čtvrté ráno vrchním komisařem obviněn ze spáchání trestného činu vraždy. Státnímu zástupci bude podán podnět k podání návrhu na vzetí do vazby.
vložil: dudlicek_5 ¤