27.Červen 2007,03:00
Tak mam dnes za sebou opravdu ale opravdu vycerpavajici den plny vecnyho smajdani po nudnych obchodech. Rano jsme vyjeli o pul hodky dyl asi kolem 10. Jeste chudak Martin (SK) musel zustat doma pze v nasem mini school buse nezbylo uz zadny misto.(asi se u nich nestoji v buse) Byl nastvany, se mu nedivim, smrdet v campu cely den a sam by se me taky nechtelo. Navic tu nikdo nebyl a bez instruktoru nemuzeme vlist na zadnou atrakci, takze o cirkusovy hrazde, bazenu nebo mega trampoline si mohl nechat zdat. Do scrantonu jsme dorazili dle ocekavani a po vystupu z busu nas prastilo silene vedro. Nastesti uvnitr uredni budovy bylo diky klimatizaci prijemne. Fronta ubihala opravdu rychle, vzali jsme si listek a po chvili si me zavolala hispanka stredniho veku. Byla prijemna, udelala kopii pasu, DS formulare, neco natukala do pocitace a skoro za 5 minut jsem byl hotov. Jeste se smala tomu jak divne pisu cislo 7 ze ji prislo divny jak jsem se mohl narodit v roce 7986 Oni pry sedmicku pisou jako ja sedmicku :) no jsou divny asi. Po navsteve uradu jsem venku pockal na Yovaneho a vydali jsme se do Mall, nakupniho centra. Tam jsme to tak rychle probehli, meli jsme sotva 30 minut. Venku jeste udelali spoustu spolecnych fotek a autobus uz nas svezl do dalsiho nakupniho centra.

To vypadalo vetsi ale ve skutecnosti nic moc, par obchudku. S Tomasem a Yovanhem jsme nevedeli coby tak jsme skocili na pivko :) na PIVKO muhehe jak jsme k nasemu uzasu zjistili ze to tu s tou prohibici nebude zase tak horky. Slecna me jeste zkontrolovala vek podle pasu a uz jsem si vychutnaval prvni pivecko na pude spojenych statu. Yovanhe pry drzi pust uz nekolik mesicu pze pry byl predtim sileny alkohlik (asi jako skoro kazdy z mexica, nj ta tequilla) tak ani neochutnal. Dal jsem si holansdkyho Amstela za 4,50, vlastne hned dva a padli do me skoro jeste driv nez servirka stacila dojit zpatky k baru Vedle nas se s nama jeste dali do reci dve mistni slecny, nejak na nas hned poznali ze nejsme mistni :) jeste nam povedeli ze chteji jet ted nekdy taky do Evropy a my jsme sli dal zevlovat. V bistru jsme se nacpali gambacema, teda vlastne hambacema a cekali na bus na prevoz do Walmartu.

Tam uz me to fakt prestalo bavit, tech hodin nudy, silenyho vedra a pak i bolest hlavy z dehydratace.Asi jsem si tech pivek dal malo. Taky uz jsem vzdal hledani futuramy, pze oni to nejen nikde nemaji, ale oni to ani vubec neznaji a ze jsem toho dnes prosel asi stejne obchodu co za pul zivota. Vsude sami pirati z karibiku nebo shrek. Nakonec jsem si koupil tak maximalne snickers. To uz jsem opravdu cekal na 8. hodinu a bus zpet. Do campu jsme dorazili kolem 9. a decka tu jeste nebyli. Rikal jsem si parada, jeste chvilky klidu neuskodi. V jidelne uz bylo pripraveno asi 90 (slovy devadesat) PIZZ vsech moznych druhu, ale my pry muzem az prijedou decka. Tak v tom jsem zmenil nazor a modlil se aby ti prckove konecne prijeli. Po chvilce cekani uz dorazila kolona asi 9. school busu. Za nimi se udelal v campu takovy sileny oblak prachu ze jsem i chvili myslel ze je mlha. Pizzou jsem se nacpal a rychle zmizel z kuchyne pze kazdou chvili nekdo neco chtel a ja jelikoz mam dnes volno jsem se na ne mohl ...vite co Dnes mam opravdu dost a pri vzpomince dalsiho ranniho vstavani v 5 rano se s vama absolutne vycerpan a dehydratovan loucim...... see you later my friends
 
vložil: fieldy_
Permalink ¤


5 Komentáře:


  • 29.06.2007 21:13:31, fieldy

    no to teda neflakam :D

  • 28.06.2007 15:04:26, ovečka

    takže přiznáváš že se tam flákáš, jo?:D

    **Vana je hrob, voda je divná hlína****

  • 27.06.2007 17:52:03, fieldy

    ovecka: nejsem nejsem nejsem a nejsem, (je to moderni doba ... ) :D:D

    Clypsey: prace je nuda, spocital jsem to asi na 10 hodin denne. A pri myti nadoby se toho moc zajimavyho nedeje :)

  • 27.06.2007 15:47:05, ovečka

    já to říkala...ALKOHOLIK!!!

  • 27.06.2007 06:22:56, clypsey

    No teda me prijde, ze si to tam jenom uzivas :D Napis taky neco o praci, povinnostech a tak:)))