22.Červenec 2007,04:17
Dneska nadesel pro nas kitchen staff dlouho ocekavany den a to Parents Day. Prvni z nas vstavali uz ve 3 rano ! My ostatni i s holkama jsme zacinali v 5 rano. Venku pred jidelnou na basketbalovym hristi a louce uz byli ze vcerejska pripraveny 2 obrovsky stany, chvili jsem si myslel jestli sem neprijel cirkus. Nadelali jsme hromadu salatu (minimalne 15 druhu), hromadu sladkosti, navarili tuny a tuny masa, ja jsem smazil cibulku a pak kureci rizky (trosku jsem je prismahl, ale psss), pripravovali jsme piti, sefova moc pekne naaranzovala ovocny koutek. Reditel dnes s nama jeste udelal par fotek, snad si o ne pozdeji reknu a zverejnim, pze jsme si dali s pripravou opravdu velkou praci. Kolem 10. zacali jezdit prvni rodice a ostatni rodinny prislusnici. Nakonec jich tu bylo tak mozna pres 1000. Dole snad krom masa bylo vse ready a kolem 11:30 jsme dolu nanosili i maso. Servirovali jsme kureci rizky (mnou pekne prismahle :D), grilovana kureci prsa, 2 druhy hoveziho, dusene krevety (to byl doslova bestseller a kazdou chvili jsem behal pro novy do kuchyne), dusene fazole, ryze, smazene brambory, minimalne 15 druhu salatu, sladkosi vsech moznych druhu, ovoce vsech moznych druhu a hromadu ostatnich veci. Obsluha americanu probihala v pohode. Jeste bych dodal ze vsichni vypadaj jak ze stejny formy. Vsichni temer vsichni do jednoho tlusty. Hlavne ze meli na taliri jidla ze se to skoro neveslo. Rodice se vyblbnuli na zdejsich atrakcich, nejvetsi fronta a publikum bylo u zdejsi cirkusacke hrazdy, kde se brazilci skoro nezastavili. Ve 2 hodiny jsme obslouzili posledni lidi a ve 3 hodiny jsme byli hotovy. Do konce dne jsme uz meli volno a na veceri pro nas rida objednal italian dinner. Den probehl v pohode, venku krasne svitilo slunicko a docela me to i bavilo :) Martin jen vzpominal na minuly rok kdy cely den prselo a vsichni dokonale promokli.
 
vložil: fieldy_
Permalink ¤


6 Komentáře:


  • 23.07.2007 22:19:15, ovečka

    na gambáč nemá jenom krakonoš :D

  • 23.07.2007 21:29:34, fieldy_

    ovecka - no to teda neniii !!!! a uz vubec to nerikej pred Sobitchem :D

    Clypsey - no byli trosku vic tmavsi nez ty ostatni :D

    Soboli hovno - zdar ty ptaku :D ty jsi jeste nespadnul ze schodu do letadla ? :D jo je tu uz clanku pozehnane, vic jak 50, kdyz nemam tu co delat ve volnym case, nikam ani poradne nemuzem a pravidla tu jsou jak v Osvetimi :) Maj tu tocenyho americkyho budwara, vyborny fakt jo ale na gambrinus to teda neni to je fakt :) Pozdravuj kluky a vsichni si povine dejte za me pivko :D mej se .
    Jo a PS: ctou to tu i rodice jo pro priste :D zdar

  • 23.07.2007 21:20:52, ovečka

    gambáč je hnus :D

  • 23.07.2007 19:46:07, Sobitch

    Nazdar ty juline americkej!Kurva tady je textu-bys mohl vydat knihu!Konecne jsem nasel cestu,jak se s tebou spojit.Tak co,staska se ti po dobrym ceskym pive,co?Ja vim,muzes si koupit v obchode treba plzen, ale tocenyho gambace tam asi nemaj:-)Tak se tam mej a uzivej ty mrdko! zdarec...

  • 23.07.2007 06:11:00, clypsey

    Co znamená trochu přismahnout? :D :D :D

  • 22.07.2007 20:36:53, ovečka

    hi....tak abys za chvíli nebyl jak americký rodič :P