25.Červen 2007,18:49
Tak je to uz 3 dny co tu jsou decka v campu a k memu prekvapeni jsem to cekal daleko horsi. Zase tak hrozny to zatim neni. Uz jsme s nima i byli hrat fotbal nebo vcera kolem 11 vecer koupani v bazenu, to byla parada. Jsou tu dva bazeny oba vyhrivany, v jednom se cakali decka a ve druhym jsme se vyblbli my - personal. Chudak Avihai (Izrael) nebyl dost rychlej na skoceni do bazenu a plavcici si vsimli nema plavky ale jen trenky My se doslova valeli smichy Tak jemu koupani moc nevyslo no.

Dneska rano se odjizdi na prvni vylet a ani my Kitchen Staff nezustavame doma Mohli jsme si vybrat mezi:
1. Paint ball
2. Sjizdeni reky na raftech
3. Zustat pekne v klidku v campu a vychrupovat si :)
4. Social Security Office (trocha uredniciny)
No ja a vetsina lidi si tu vybrali 4. moznost Sice litat po US uradech zrovna nebude muj salek kavy ale Social Security Number se treba nekdy hodi, tady v campu ho nepotrebujem. Prave tu kolem projeli decka na rafty, jak jsem tu jednou daval fotky na school busy, tak ted jich tu bylo alespon 9. Taky je tu v campu nezvykle ticho. Ja snad mam sbalene dulezite dokumentu s sebou a uz jen cekam. Kuchyne nevari (diky bohu-aspon jsem si trochu prispal !!!), tak jsem si dal k snidani par bananu. Jedeme do mesta Scranton, ktere je nejblizsi mesto k nasemu campu.

Jinak tady napisu cenik naseho campu (original zde), kdybyste chteli poslat decko na tabor:
23.cerven - 11. srpen  ... 172 000 Kc
23.cerven - 21. cervenec ... 105 200 Kc
22. cervenec - 11. srpen  ... 90 100 Kc
Na cesky pomery to je asi trochu nesrovnatelne ze, je fakt ze camp s rozpoctem nekolika desitek milionu korun (je tu asi 400 deti) si toho muze hodne dovolit (tady je jednoducha mapa campu). Jinak to pry neni zadny extra camp a takovy ceny tu jsou uplne bezny a nejak me neprijde ze by tu byli decka z extra bohatych rodin...
 
vložil: fieldy_
Permalink ¤


4 Komentáře: