My Life, My Dream, My Ilusion, My World!
06.Únor 2009
°°Dokonalý Svět°° | Life°

Jak pro koho ...
Pro mě ? Samozřejmost ...
Takový Ten dokonalý svět.
Všechno vychází jak se zdá,, všechno co by Kdo mohl chtít. Mam kompletní zdravou rodinu,, na co si Vzpomenu to mam. Nemyslím si, že bych si měla na něco stěžovat. Všechno je dokonalý,, perfektní.
Rodina se mnou vychází,, nebejvalo Tomu tak ... ale trocha snahy Tomu pomohla. Mam v nich oporu,, zastání. Nemam žádný závory,, jen Ke všemu otevřené dveře. Brácha je pro Mě Ochránce,, přesně Tak jak To má bejt u Mladší ségry. Vděčim mu Hodně,, ikdyž Mě Ta péče někdy leze na Nervy. Prostě: "Brácha za Všechny Prachy"
Nejvíc na Svým světě mam ráda Svý přátele. Oni mi dodávají energii,, úsměv,, slunce každodeního života. Udělala bych pro Ně cokoliv,, tak jako Vím, že oni pro mě taky. Nejkkrásnější PoOcit¸¸
Nelenim a proto také sportuju. Jsme sportovní rodina,, jeeh. Krom Toho, že sem 5Let dělala Atletiku,, tak se nyní věnuju Tanci -> StrEet_Dance. Jinak všechny ostatní sporty dělám pasivně,, už odmalička jsem vedena ke všem sportům,, dalo By se říct, že všechny ovládám. Nevyrazíme si zaběhat ?  
Ve škole sem perfektní střední vrstva.

Poslední kousek dokonalosti je muj Ňuňánek <3 Mülluju Ho*

Nezapomeňme samozřejmě na Největší Radost každodeního života,, opravdová radost. Mý °°MiminkOo°° Špenát :o* Ten nejlepší,, nejkrásnější pejsánekk na světě,, zbožňuju :o*

Proč by Tenhle svět nemohl být Dokonalý ?

autor flower.power | 22:24 | komentáře (0)
O autorovi
Autor blogu
Autor: flower.power
Region: Amerika
O mně: Nemusím bejt Dokona°lá na To, abych byla Nejlepší
Můj profil
Poslední návštěvy
eN.dries (1x)
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE