My Life, My Dream, My Ilusion, My World!
24.Leden 2009
Šílenost | ChViliNKky

Čtvrtek ... Cože ?
Zvuk budíku,, probuzení. Ježiš,, huž zase. Venku slunko,, ikdyž teplota na bodu mrazu. Mmm,, proč ne. Raní brko ? Mmmm,, proč ne =D Tak nějak To začalo.
Máma,, jéé křičí. Večer sem jí vzala cíga,, asi dvě,, neměla sem,, a pro Mě jako Velkýho Kuřáka utrpení. Omlouvám se za Tento hřích. Jak jen na To mohla přijít =D Chytrá,, vcelku. Sakra,, ale THC působí a jenom smích,, výtlem,, v pokoji,, jí za zády. KSakru! Odjela,, uff.
Ve škole,, jako vždycky,, vydžet se To musí.
Po škole ? Do Solárka ? Ježišš,, nikdy sem To nedělala. Myslela sem, že nemusim. Nepotřebuju. Najednou sem tam ale byla=D Myšule mě překecala,, ani nemusela. Dali jsme si 20minut,, že se nějak vyměníme,, ale budeme tam spolu=DD Byla To nepopsatelná legrace,, namazat krémem a lehnout. "Míšo zavři mě!" Prostě To vůbec neumim. Heejj,, bylo To libový,, přehnaný. Bylo mi Teplo,, foukal na mě vítr,, pak tornádo a pak na mě pršelo=D Potom jen "Míšo otevři mě",, ještě, že ona je Ta zkušená=DÚplně mi vyskákali pihy,, no To byl pohled. Třeba Tomu ale přijdu na chuť.
Táta mě vyzvedl a jeli jsme do Oázy,, centrum necentrum. Vůůbec nic tam neni. Jenom nějakej skateshop,, tak sem si koupila čepici,, Dakine,, mmm =o* Potom ve Sportisimu rukavice,, na pohodu. Jedu totiž v Sobotu na Hory,, jehee.
Táta pospíchal do Rakovníka,, tak mě vyhodil na dálnici kousek od Družce,, takže aby Toho nebylo málo,, ještě sem šla asi Kilák domu pěšky!
S Árčím ven,, za Kámošema,, u Počítače,, a Spánek. Byl To takovej spánek nespánek,, protože mě To solárium spálilo,, heh=D


 

autor flower.power | 13:00 | komentáře (0)
O autorovi
Autor blogu
Autor: flower.power
Region: Amerika
O mně: Nemusím bejt Dokona°lá na To, abych byla Nejlepší
Můj profil
Poslední návštěvy
eN.dries (1x)
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE