My Life, My Dream, My Ilusion, My World!
21.Leden 2009
Noční Bruslení | ChViliNKky
Byl jeden chladný večer,, byla sem doma,, sama! Naši šli na Mysliveckou zábavu,, brácha někam pít a já zůstala doma,, doma v Pátek.
Nevěděla sem co budu dělat,, v televizi Slečna Drsňák,, kdybych To neviděla 358krát,, tak se mi To možná ještě líbí. Aby To teda bylo zajímavější,, tak sem si udělala Vínko s Kolou. Něvěděla sem jaký otevřít,, aby To máma nezjistila,, ona by mi To dovolila ale nebyla doma a rušit sem je nechtěla. Šla jsem se kouknout na Půdu a tam bylo,, jedno nějaký,, takový který čekalo jenom na mě! Pro otevírání vína sem se asi moc nenarodila,, ještě, že máme tak dobrej otvírák. Tak jednoduchej. Seděla sem u krbu,, popíjela,, pokuřovala a byla sem hodně v pohodě.
Chtěla sem jít spát,, ale řekla sem si,, že se ještě stavim na ICQ,, kdyby se chtělo ještě něco vytvářet. Aaaa Baumaxx,, napsala sem. Co budeme dělat ?? Bylo 11hodin večer,, a my se rozhodli jít bruslit. Nevýslovně blbý. Šli jsme k nám na koupaliště,, vzali si něco k pití,, a popíjeli,, bruslili,, probírali proč nám Rusko nepošle plyn,, kecali. Ani jednou za Tu dobu co letos bruslím sem se nevysekala,, ale teď bylo To hned několikrát. Ještě za náma přišel Marek,, byla To sranda.
Když nás To asi v jednu přestalo bavit,, šli jsme si ještě sednout do Hospody. Tam jsme si dali ještě nějaký pifka ( já ne! ),, panáky ( já jo!),, opila sem se jak doga a nechala sem tak asi 40Kč. Njn,, musí se To umět. Ještě,, že sem Sličná Slečna.
Noční Výlet v půl Čtvrtý ráno skončil,,  rodiče nic nevěděli ani se nic nedověděli.

                                              Oooo,, jakej To byl kkrásnej večer
autor flower.power | 11:26 | komentáře (0)
O autorovi
Autor blogu
Autor: flower.power
Region: Amerika
O mně: Nemusím bejt Dokona°lá na To, abych byla Nejlepší
Můj profil
Poslední návštěvy
eN.dries (1x)
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE