My Life, My Dream, My Ilusion, My World!
04.Únor 2009
In The Mo_untain | ChViliNKky

Bála sem se, že To bude strašný¸¸ strašná nuda. Ale ... byla To i docela sranda Ikdyž by si každej myslel, že To byla nuda. Já se skvěle bavila¸¸ užívala sem si To!
"Miku,, dej mi ještě jeden" Na chatu s rodičema a příbuzenstevem sem odjížděla s 6Gramy
Kdo To s náma vlastně všechno jel ? Bylo nas asi 23,, z Toho tak 12 dětí,, kterýmu bylo největšímu 13 ale hrál na Kytaru (Nelíbí se mi To,, jenom prostě samotná kytara) Potom dospělí¸¸ skvělá společnost a saamoozřejměě ... moji RODIČE.
Chata hezká,, nová docela prestižníByla sem s Rodičema na Pokoji Ale aspoň,, že ne s malýma dětma¸¸ mohla sem se vyspat.
Skoro každý ráno sem vstala¸¸ násnidala se ... a potom šla jezdit Mam hrozně ráda snoubordění Každej den jsme s Marísem vymejšleli nový trasy,, skákali jsme přes skokánky. To víte,, že sem nevyvázla jen Tak¸¸ všude samá modřina Ale To k Tomu přece patří. Jezdili jsme Účko,, docela velká sranda,, nemálo Držek Řeknu Vám libový na prkně skouřená!
Takhle sem většinou trávila všechny dny.
Po doježdění sem chodila hrát Maria,, na Takovej MiniPocitac. To byla libová zavářka,, udělala sem Tam rekordy,, všichni Ty prckové Mě obdivovali,, když sem překonala 3 draky  Nebo sem si četla ... Nějak nic se tam ani dělat nedalo.
Když šli děti spát .... Tak sem chodila chlastat s dospěláka,, s našima. Táta mi koupil jablíčko,, ale taky se tam pilo spousta jinýho pití Takže o Alkohol v krvi nouze nebyla.
Kouřit ? Táta mi dovolil 2Cíga deně,, pche,, nikdy bych si před nim nezapálila Takže sem vždycky chodila kouřit ze zadních dveří,, nadruhý straně chaty,, kde kouřila máma Nebo sem vylejzala oknem z našeho pokoje,, ještě že jsme byli v přízemí Nebo sem jenom vylezla z okna,, privrela Ho,, a v pyzemu kouřila na parapetu Ale byli tam jedinci s kterýma sem chodila normálně kouřit.
°° Jointy sem dávala skoro všude°°°
Chtěla sem jet na Boží Dar,, ale táta To posouval tak dlouho,, až se To posunulo nikam. Takže z Božáku spadlo Chtěla sem si jet pořádně zasnoubordit¸¸ jeee ...
Jedno odpoledne sem se rozhodla jít s Tátou na Běžky,, splnit mu Jeho sen Jenomže sem si vzala pletený ponožky,, já Kráva,, tak sem měla puchýře hned po 20Metrech. Byl To opravdu kkrásný výlet i s Těma neřádama na nohách Je To něco nezapomenutelného,, zkuste To
Čtvrtekk ?? Kritickej den. Došlo Hulení ....
V Pátek sem se solidně vykropila,, poslední den. No paráádaa  Šla sem opitá jezdit,, vlek sem vyjížděla napotřetí,, protože sem se vždycky tak zakymácela,, že sem v půlce vypadla Když sem byla čůrat tak sem vymyslela písničku,, ehm,, ehm : " Já mám rádá horský svah,, proto na něj chčiju dál a dál" Mělo To i druhou sloku ale Tu sem zapoměla Ale byla hodně podobná. Večer byla ještě nějaká dohra,, ooo jak kkrásně se spalo
To bylo asi věechno,, To nejdůležitější.
Byly To senzační Hory

Natolik mě nadchli,, že tam za 14 dní jedeme s Kámošema,, juuhuu

   

autor flower.power | 21:47 | komentáře (0)
O autorovi
Autor blogu
Autor: flower.power
Region: Amerika
O mně: Nemusím bejt Dokona°lá na To, abych byla Nejlepší
Můj profil
Poslední návštěvy
eN.dries (1x)
Vytvořili
Šablona a grafika od
IN ARIA...

obrázky od
Mario Buffardo

distribuce:
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE