O autorovi


Jméno: fly.apple.pie
Region: Plzeňský kraj
O mně:
Můj profil

Poslední příspěvky
Archiv
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

fly.apple.pie

Tohle je (ne)deník. Není to deník. Spíš změť toho, co se mi momentálně honí hlavou. Je to o životě, o lidech, o sexu a někdy i o lásce. Je to o mě.
08.Prosinec 2007
Jako z praku
Tak petrželka měla maturák a s D. jsme zase tančili jako vždy neúnavně a nekonvenčně:D (čili další ostuda v naší knize hříchů). Akce podobného typu moc nemusím, ale s D. jakoby dostavaly třetí rozměr. A můj užasný Gabriel? Nafotila jsem s ním cyklus fotek a  nepřetržitě na ně musím  zírat. Ohromuje mě,fascinuje mě, je moje inspirace. Dnešní den jsem nebyla vůbec schopná se na něco soustředit, jelikož nám při sexu selhala tzv. 99% ochrana. A ať dělám cokoliv, stejně nakonec zaparkuju v hlavě u představy sebe s bubnem...tedy...s bříškem.
To děsivý jedno procento mě drtí....Ale nesmim na to myslet. Moje muza se pravě vratila zpět plesu, s koordinací jednokého lyžaře. Napustila jsem mu vanu, omyvam mu vlasy, s kotníky rozkošnicky ponořenými do vody. Je na něm vidět, že by brečel. A mě začínají palet oči při pomyšleni, že by mělo byt něco jinak.
Ten, kterej mě před půl rokem vytrhnul z mý životní letarie je pořád po mym boku a já se poprvé v životě citím jako člověk...a jenom se bojím toho, co bude dál.
posted by fly.apple.pie @ 23:16  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů