O autorovi


Jméno: fly.apple.pie
Region: Plzeňský kraj
O mně:
Můj profil

Poslední příspěvky
Archiv
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

fly.apple.pie

Tohle je (ne)deník. Není to deník. Spíš změť toho, co se mi momentálně honí hlavou. Je to o životě, o lidech, o sexu a někdy i o lásce. Je to o mě.
21.Srpen 2007
Requiem za prázdniny
Prázdiny si to ženou vpřed rychlostí splašeného geparda na kolečkových bruslích, prchajícího před milovníky kožešinových kabelek. Dva měsíce jsou obecně brány jako celkem dlouhá doba. Ne zrovna pro pochopení smyslu života, splácení hypotéky, nebo se stanívši se mistrem světa v tančení Salsy. Ale bohužel, jak už to u prázdnových letních dnů bývá, jakoby se dva měsíce slily v jeden den. Nicméně -  zbydou vzpomínky...(kdybych tuto větu vyslovila někdy nahlas před mým bratrem, nejspíš by pantomimicky ztvárnil, jak zvrací.) A uplně prvním momentem,kterým pro mě začali letošní prádzniny byl ten, že jsem měla měla ve vlasech vítr, stlačené plíce a jela jsem za hlasitého jásotu na motorce ze školy + vysvětšní v batohu. Pak už vše nabralo spád. Následoval festival a velmi alkoholicky lazené večery. Navrat do Plzně, návrat ke studiu kořenů francouzského jazyka, poté oslava "velkých" narozenin, první konflikt s Medvědem. Dotyky. Obětí...Odjezd. Vlak. Ohavná zelená košile.....,,Miluju tě!"
Nejsmutnější jízda po eskalátorech v historii lidstva.
Telefonáty, spousty telefonátů.
Koupila jsem si foukací harmoniky. Šílená jídza na loďce, na které poté odjela paní s holčičkou a králíčkem.
Zpěv, kytary, intenzivní pocit přátelství, hudba, štěstí a ano...alkohol. Kurvahošigutentag, Drž hubu!
Sedím v okně, venku svítí smutné slunce.
Piju Pastol....dobrý. Led cinká ve sklenici. Rozkošný zvuk.
.....
No, tak asi skončila ta zabavnější část. I když....třeba ted chodim dopráce, a diky mě odpojili cele budove internet, protože jsem najela nastranku, která obsahovala článek, kde se zřejmě objevilo slovo LESBA nebo nějaké jemu podobné, takže systém zareagoval :D a vedení nám hoodpojilo.
Nicméně Internet opět funguje A zaroven jsem pasovaná na divokou lesbičku a perverzáka oddělení:D
což zpusobilo, že mě někteří muži zdrženlivě zdraví, nekteré ženypředemnou utíkají a některé se se mnou najednou dávají do řeči:D Tyhlety situace mě celý život potkávají....nebo mě vyhledavájí?kdo ví....
posted by fly.apple.pie @ 19:27  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů