20.Prosinec 2011

co si nepřeješ, to nebude

Sedím si tak na zápraží a koukám jak padají hvězdy. Asi takový oddych jsem si představoval. Čas mi bohužel nepřidá nějaký ty minuty k dobru a kdyby tomu tak mohlo být tak bych je využil k něčemu co dělám do teď. Víc bych pracoval a na to, že se dá taky někdy vypnout bych si stejně nevzpomněl.

Ale zpět k tomu padání. Když spadne hvězda a Vy si v tom mžiku stihnete něco přát, to něco se Vám splní. To ví každý, přeci. Jen mimochodem, většinou to nestihnu, ale stejně věřím, že se mi moje přání vyplní. Další atribut k vysněné chudobě, vytouženým cínovým vojáčkům z 30 let, nebo cestě do vesmíru, nesmíte nikomu říct co jste si přáli, jinak tím všechno zhatíte.

Když jsem se nad tím tak zamyslel, tak jsem si uvědomil, že zatím vše co jsem si přál, tak jsem si cestičku k tomu našel. I když se moje tužba uskutečnila po několika letech, já to považuji jako úspěch. Hlavní zásada: "Nepusťte si hubu na špacír! Nikdy! Nikomu!" Ale nedělejte si velký naděje, protože ze svý zkušenosti vím, že to je hodně silný oříšek. Taková nejznámější situace je když Vám Váš kamarád oznámí v pátek, že od pondělí přestává kouřit. Dřív jsem si jejich jména psal do notýsku a dělal jsem si u nich čárky pokaždý když s tím vylezly na povrch.



Komentáře (0):

Přidej komentář

21:28 | komentáře (0)

o autorovi

Autor blogu
Autor: geg_
Region: Pardubický kraj
O mně: klan létajících facek...
Můj profil

poslední články


archiv


přátelé



Vytvořil