03.Červen 2011

Léto a čas dovolených

Čas dovolených a i na mě přišel čas, kdy na mě padle ruka mého manažera s otázkou kdy bych měl představu si vzít dovolenou. Musím říct, že to byla pro mě těžká otázka. Vždy jsem pracoval jako živnostník a nemusel jsem něco takového řešit. Ale co. Sezení se Zuzkou udělalo za své. Já si prosadil, že pojedu na Metaliku a Limp Bizkit. A dohodli jsme se na společných prázdninách v Chorvatsku nebo v Portugalsku na konci srpna. Můj kamarád má letní vilu v Portugalsku, když bychom měli štěstí tak bychom mohli jet tam a užít si trochu oceánu, i když já se na něj budu asi jenom koukat. Velkou vodu jsem naposledy viděl před 18ti lety a nemám k tomu extra vztah.

Ale co se stalo. Dal jsem formulář mýmu šéfovi. A v tu chvíli jsem si uvědomil jaký jsem byl hlupák když jsem nevzal nabítku plnýho pracovního úvazku v restauraci. Mám zajímavější, zábavnější práci než oni a hlavně mě opravdu baví aranžování schůzí a událostí. Pracuji na bázi když mají práci mám i já práci, když nemají práci já nemám práci též. Do dnes to bylo OK. Teď už tomu tak není a vypadá to, že si budu muset najít něco abych doplnil mezery. Tenhle stav by mohl trvat tak dva měsíce.

V nejistotě žijeme furt ať jsme v práci nebo ve vztahu. Co je ale lepší, být v částečný nejistotě nebo úplný nejistotě? Já jsem teď v úplný a je na tom jedna dobrá věc, že tě to táhne dopředu.



Komentáře (0):

Přidej komentář

14:02 | komentáře (0)

o autorovi

Autor blogu
Autor: geg_
Region: Pardubický kraj
O mně: klan létajících facek...
Můj profil

poslední články


archiv


přátelé



Vytvořil