ze života běžných lidí
Publikováno: 22.Červenec 2009
v 16:22



Autor: hnp1

komentáře (2)
Sorry Goťáku

Jak většina lidí ví, rozhodla se čtveřice z nás (ve složení: Duri, Pes, Bakšiš a Goťák) navštívit hudební festival Mighty Sound 09(tekže nejen Pošmák byl na MS09). No odjezd byl stanovenn ajednu hodinu z kladne v má rachotině, samosebou sme vyjeli a asi tak v půl čtvtý. Cesta probíhala velmi zábavně neboť hoši si do auta vzaly pohoštení ( čímž mi samosebou dšlali chutě jak hovado). No zhruba v půlce když Goťák dopil svůj, jak sám říkal, džus plný vitamínů se mi už v autě pěla kaťuše a Pes řval skoro na vše u silnice že je to řezivo( dokladem jest jeho pokřik řezivoo na asi 50letýho plešatýho chlápka). No nic méně sme po asi dvou hodiách dorazily na místo konání a i našli zbytek kladeňáků abysme u nich rozbily náš tábor.

Tak jsme tedy po zbudování našich pláťených přídtřešků vyrazily se psem do areálu. Jen co jsme vešli dovnitř spustli se první déšť. Tento déšť vypadal zprvu jako lehký letní deštík a tak jsme se rozhodly že se nebudem nijak schovávat. Co si budem povídat po půl hodine sme byli prochcaný až na kůži. Takže sme se šli poslušně převlíct. Tak tedy vyrazily jsme do areálu podruhé. tentokráte vyzbrojeni deštníkem. Akorát začínali hrát Sto zvířat takže paráda. To jsme potkali Bakšiše a Goťáka. Bakšiš povidal něco o ostravacích a nějakejch lehkejch drogách co užívaj kouřením, a podle jeho nepřítomného výrazu fakt asi nekecal.V průběho Sto zvířat se zpustila bouřka jako hovado, což vyžádalo ukončení koncertu. Nadále sice pršelo ale  mi jsme již poučeni, schovali jsme se u stánku s pivem. Po tom co déšť zmenšil vydali jsme se redbull s vodkou nebo jagermaisterem, teď už si fajt nevibavuju. Po doplňení energie jsme s pavlem objevily možná největší problém tohoto festivalu ( teda aspoň pro nás alkoprasata).Stánek kde prodávali Long Iland Icetea asi za stovku. A hned jsme si jeden koupily, pro tuto chvíly mě zachránily Open Season a jejich koncert kterej sem si vážně chtěl pamatovat. Při tomto koncertu jsme se Psem projevily jako meteroologové začatečnící¨, jelikož při první viděné jasné obloze jsme prohlásily :" to už bude v pohodě ja jasno, to už chcát do konce fesťáku nebude" samosebou chcalo až do konce. No po Open season mě už nic nebránilo se ožrat jako prase. Takže mam okno a pamatuju si až ráno..

Sobotní ráno bylo samozřejmě deštivé. Nějaký lidi bez výdrže už to balily. Ne ale my, navíc když sem měly ty narozeniny tak sem výtahl ty 2 litry havany aby den líp začal. No Lexik někde sehnal kolu a mohlo se začít chlastat. Po chvíly dorazil i Bakšiš s Goťákem, kteří údajně byli na snídani, ale přišli už pěkně načatý. Takže Goťák prozradil že se vlastně včera poblil, jelikož prý se šel vychcat ale v toice byl takovej smrad že se i poblil. Goťák skoro okamžitě začil svým osobitým způsobem okouzlovat přítomné slečny (nevadíc mu že její přítel - Úťa - stojí dva metry vedle) větami jako "Princezno pocem, už znáš Goťáka" nebo "Princezno nemáš volno v díře". Po tom co sme takhle tak sem šels Denisou do areálu pro nějaký houby či co, no vzhledem k tomu že už sem byl slušně načatej a tam to ještě přiživil vrátil sem se úplně na šrot. Takže sem jí řek, že údajně o ní bakšiš řek že je kráva což zafungovalo úplně skvěle a začala se sápat na bakšiše že mu rozbije hubu. No a tady pro mě sobota končí - teda pro mou paměť- údajně sem byl viděn jak nemůžu chdit a skoro se plazim v bahně. Pak si již jen vzpomínám jak vedeu Psa v noci dostanju, jelikož by ho beze mě nenašel...

Nedělní ráno jsem zahájil nejpozději ze všech, hoši byli již na "snídani" od devíti. Já dorazil Nejpozději, což byla škoda jelikož už probíhala Goťákova one man show v hagáru vedle jednoho výčepu. Hlavně tedy na účet Bakšišea později se mnou dorazivšího Lexi i když i na sebe prozradil perličky, jako že si nablil do krosny. Po polití Bakšiše se mu to on sažil oplatit, ale bez větších výsledků. A to hlavně protože se Goťák utřel stolem. Podalší serií vtípků na Bakšiše a Lexu od Goťáka, a od nás na Goťáka ohledně jeho práce jako romského aktivisty. Přišla první chudinka, ta požádala jestli by jí Goťák nedal brýle(tou dobou měl na sobě růžové sluneční brýle). Opravdu netušila s kým se baví a asi tak po dvou mintách(z čehož minutu měla strašnej zásek) raději oedšla. Poté Goťák dokázal proč má tolik zlatejch slavíků a zapěl písničku z večerníčku. Pak se vidal močit, ale se slovy proč chodit tak daleko se vychcal do rohu "našeho" hangáru. Následně přišla další partička a my začli uzavírat sázky za jak dlouho je Goťák vypudí. Bohužel nikdo nevyhrál, protože sme nečekali že to vydrží tak dlouho (30min.). Ale jejich odcho musím zapsat formou rozhovoru, při tom když poslední z nich odcházela.

G.(jako Goťák):" No tak čubičko, otoč se a vrať se ko Goťákovi." Načež se fakt otočila vrátila se k němu.

G.:"Ahoj, hej jak že to dneska řikáme čubkám?"

Lexa.:"Princezny si řikal včera?"

Bakšiš.:"Jo včeřa řikal princezny a dneska chtěl královny."

G:"Ahoj královno jak se jmenuješ?"

Ona:"No já nemám jméno?"

G:"No tak to je dost na hovno a jak ti řikaj kamarádi když nemáš jméno?"

Ona:" No já nemam kamrády, ja se totiž nemůžu seznamovat když nemám jméno."

G:" Ale méno se seznamovanim nemá nic společnýho."

Ona:" A jak by ses seznamoval ty když bys neměl méno?"

G:"Já, no s pérem v ruce."

G:" A Odkuď jseš?"

Ona :" Já od nikud."

G:" Hej no to je blbost, a kde bydlí rodiče?"

Ona:" Proč to chceš vědět?"

G:"Abych jim poděkoval za to jak tě dobře vyšukali."

pak bohužel přišel nějakej její borec přines jí svetr a zmizely. No nic méně bylo pět odpoledne a my si řekli že to byla už dost dlouhá snídaně a že bysme mohli jít do areálu. V areálu se snámi nejprve rozloučil Lexa, že mu jede domu už dneska a že mu jede vlak. Posléze se mě udělalo blě tak sem se vydal si zdřímnout a dohodli sme že sejdem v deset na jedný kapelce. No ale asi tak o hodinu  později dorazil do stanu za mnou Bakšiš se Psem a po chvilce váhání sme se rozhodli že pojedem domu už taky dneska. Jediný co bylo potřeba zjistit v kolik budu moci řídit a kde je Goťák. No s řízením to bylo v klidu jelikož už bylo asi osm.Ale s Goťákem nastal problém, telefon nezvedal a v tom davu se nedal najít. Takže sme mu napsaly sms ať dorazí ke satnu. Překvapivě se tak nestalo. No čekali sme asi půl hoďky a Goťák nikde. Takž sme se již chytali vyrazit když přisli nějaký neznámí lidi že si jajich kamáš něco udělal s noho jestli ho vezmem. Nejsme ssvině tak sme ho vzali a po počáteěních problémech s vyjetim sme ho dovezly na konec vesnice a čekaly s nim na příjezd záchranky. Ta přijela asi v deset, tak jsme naposled zkusily kontaktovat Goťáka a když se opět neozval odjeli sme domů.. No co dadfat snad jesn sorry Goťáku čekali sme fakt dlouho.

Ps.: co cim zatim nikdo Goťáka neviděl, takže bych zde rád vyhlásil anektu kdo ho první uvidí..

                                                                            Duri

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Vyhnan 22.08.2009 11:46:20

Pěknej článek Leoši, příště se podepiš vlastnim jménem :D

Gottak 24.07.2009 20:54:45

Sem na zivu