ze života běžných lidí
Publikováno: 15.Duben 2009
v 10:57



Autor: hnp1

komentáře (3)
Ten šmejd měl zůstat radši mrtvej
   Jelikož jsem lemra líná, která nadmíru ráda vylehává v posteli, je pro mě velikonoční pondělí dycky utrpení. Je to den, kdy se musim vyhrabat z postele nekřesťansky brzo, chlastat hnusný panáky a mlátit ženy.
   Ze spánkovýho království mě tentokrát vykopla mámina věta, že mám venku kamarády. Ona posraná až za ušima se bála jít otevřít, páč moc dobře ví, jak kluci z hnp dokážou zdevastovat dům, a co teprv křehkou ženu! Tak jí řikam, ať má koule a postaví se problému čelem. Koule jí narostly, šla otevřít, koledníci ale ještě docela střízlivý, takže jí určitě ani moc nezmlátili. No já si mezitim dal rychlou spršku a v domnění, že se vyhnu prvnímu panáku jsem sešel dolů. Ale nebyli by to mý kamarádi, aby na mě s panákem nepočkali a nebyla by to moje máma, aby nenalila děsný lampy, navíc tuzemáka, kterej měl tak čtyřicet stupňů. Chvíli jsem myslel, že si blití odbudu už doma, ale neměl jsem na toho panáka prostě ty koule(máma), tak jsem si dvakrát srkl a už jsme vyrazili.
   Jezdili jsme po celym Kladně, byli jsme v mnoha domácnostech, překazili několik svátečně-rodinných posezení. Ale hlavně! Všude nám nalili nějakej chlast. O první příčku se poprala rodina Dvojčat a Mirkovic. U dvojčat jsme dostali !osmiletou whisku! a u Mirků zase tequilu značky Olmeca a to ve velkých dávkách, takže jednoznačně zlatá medaile pro obě rodiny. Stříbro bych přidělil pani Trčkový, jelikož nám dala něco uplně strašně funky. Ale hlavně nám půjčila svýho syna. Ten jednoznačně vyhrál největšího vykalenku dne! Taky házel hlášku za hláškou, svlíkal se a tak. Jeho největší vystoupení nastalo u Lindy. V klidu jsme tam přijeli, seřezali Lindě zadek, idilka. Ovšem Trčík furt vyváděl nějaký hovadiny. Já stál u auta a v klídku kouřil. Najednou slyšim, jak se zabouchly dveře a vyvodim z toho, že všichni utekli dovnitř, do baráku a nechali Trčíka venku. Ten začal bouchat do dveří a řvát, ať otevřou. Nevěnuju tomu shluku ran a řevu žádnou velkou pozornost a opřenej o auto dokuřuju cígo. Projdu brankou k Trčíkovi a řikam mu, ať nejančí, že nás tady nenechaj a že se za chvilku vrátěj. Hle můj zrak spočine na jeho levé ruce, kterou měl totálka zaseklou do zavřenejch dveří. Tak jsem si to nejdřív vyfotil(zkusim sem ty fotky hodit) a pak s ním začal bouchat na dveře. Po pár minutkách se otevřely, Trčík se jak pytel hoven skácel na zem, zanechávající na futrech svůj krvavý podpis. Párkrát padlo něco o pohotovosti, ale nějak na to nedošlo. Linda mu tu ruku ošetřila a Trčík byl jak ze škatulky. Ani moc nevim, jak dopadl, tak to sem kdyžtak někdo dopište. No ale jak sme dopadli my! Vykalený kreténi ste všichni! A já o to větší, že se s váma kamarádim!
   Poslední zastávka, na klasiku u Jany, byla docela klidná. Až teda samozřejmě na Trčkena, kterej skákal do vypuštěnýho bazénu a byl celou dobu skoro nahej. Od Jany jsme nějak jeli každej svou cestou, s Durim jsme pod záminkou jednoho-dvou piv zasedli u Kozliků. Pokud mě paměť nešálí, tak celej náš dialog byl postavenej na faktu, že jsme děsně vylitý a že už půjdem domů. Když už jsme tenhle fakt omílali asi po šestnáctý zjevil se Vyhnan s hRádkem. Pak si pamatuju, jak sedim v autě a jedem za Berounem. Ten nebyl u sebe doma, tak jsme zapadli do nejbližší hospody se zahrádkou(20 metrů). O týhle hospodě vám nic moc nepovykládam, jenom vim, že nás tam sedělo furt víc a víc. Taky si pamatuju moment, kdy jsem chtěl hodit zmizíka. Nenápadně jsem vstal od stolu po špičkách odkráčel ven. Ve chvíli, kdy jsem za sebou zavíral dvířka od zahrádky, se ozval Vyhnan: ¨Pavle kam jdeš?¨ to mě tak vyděsilo, že jsem prostě začal utíkat. Asi po padesáti metrech už cítím, jak mě Vyhnan táhne za kapucu zpět do hospody. Tady jsme dali možná ještě pivo. Mám takovej dojem, že jsme pak šli směr k Medvídkům, tam už jsem ale fakt nešel. Sice jsem musel hrozně moc dlouho ukecávat, abych jako mohl vůbec jít domu. Ale nakonac se povedlo.
   Jo a taky se mi hrozně líbilo, když me někdo mlátil hodovačkou přes ruce a nohy.                                              Pavol

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Vyhnan 18.04.2009 20:00:02

Jo Trčí je v poho. Normálně hrál basket na Sleťáčku. Jinak co se týče toho plodnýho dne, tak u Medvídků to žilo asi do jedný do rána, kdy Goťák provokoval lidi a pak spálil soje poslední kilo, takže sme to museli s Patrikem zachraňovat ve dvoukorunách. Pak nás eště málem zastřelila Jakuza, když Goťák v herně vnucoval vohořelej zbytek toho kilča šikmovoký barmance za tři piva. Bohužel tam v tu dobu byli i tři šikmovoký mafiáni. (Nic rasistickýho v tom nehledejte)

Pošmák 17.04.2009 18:05:45

Jen úryvky telefonátu od mé mámy: "To Ti teda pěkně děkuju, ty tvý kamarádi přijeli! Byli slyšet už od křižovatky.", "Jeden Martin je Goťák, toho poznám, pak je tady ještě nějakej další Martin, ten už nemůže chodit...ježiš teď něco vylil...a rozbil", "Už odjeli, jen ten vožralej Martin jde za nima pěšky, asi ho nechtěj pustit do auta. Ale nechal mi tady 47 korun za tu rozbitou skleničku". Taky byla moc ráda když jste jí barvitě vylíčili, co se v jakém místě našeho baráku kdy odehrávalo...

duri 16.04.2009 13:10:33

co se týče trčího, tak sem ho potkal v uterý a prsty má v pořádku. Ale má uraženej zub, to si prej udělal doma notebookem(prej si vzal moc rychle a napalil si to do toho zubu)...