ze života běžných lidí
Publikováno: 12.Listopad 2007
v 11:37



Autor: hnp1

komentáře (10)
3rd Annual Újezdec Autumn Weekend Open

Jelikož se domnívám, že nikdo z nás by nedal dohromady celej vejkend, myslim si, že bude nejlepší když dáme naše vypitý hlavy dohromady. Proto navrhuju založit jakýsi vlákno a každej ať přispěje komentářem, pokud má nějakou (třeba i mlhavou a neurčitou) vzpomínku. Začnu teda já: velká vyprošťovací akce po Leošově ukázce jeho řidičských schopností, Goťák vod hořčice, Goťák házející po mě půlmetrový poleno určený k topení, Goťák vod kečupu, já vod Worcesteru, Újezdecká ruleta (pro ty kdo neznají, hraje se tak, že se naláduje vzduchovka chlebovejma nábojema a kdo prohraje "činčongy", je střelen vítězem do předem určeného místa na těle), velká bitva s létající buchtou a jinejma zbytkama, ostřelování spících civilistů, skoro nahej Goťák s nafukovacim kruhem kolem pasu chodí po chatě a čadí lidem kouř do xichtu, Pošmák se zase svlíká (netušim proč, ale všichni víme, že tenhle kluk neptřebuje důvod), severovýchodní nýmand (Polák) pije Lesanu, obě dvě největší fára zaflákaný vod blbnutí na poli, Goťákovy ortopedické praktiky, kdy mě tahal ve spacáku po chatě a drncánim přes prahy dveří mi asi chtěl napravit záda. A to nejperverznější nakonec: Leoš !jenom ve spoďárech! uprostřed noci kontroluje, co se děje v All-Star pokoji. Kdo máte něco dalšího, doplňte článeček, ať nám ten blog neumírá.

Bujón (dříve známý jako Vyhnan)

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

hRádek 17.11.2007 14:55:17

Ty krávo, na to jsem úplně zapoměl, jak jsme si z tvejch kalhot dělali popelník. Dík žes to připoměl, prodloužil si mi zas život o nějaký ty minutky

Honzik 17.11.2007 14:11:46

Mikinu sem nasel lidi, takze pohoda. Jinank uz se tesim az zase pujdu kalit a vezmu na sebe moje perfektni propaleny a protrhany kalhoity, ktery slouzili i jako popelnik. Ted sou jak vystrizeny z klipu Metalici...

hnp1 17.11.2007 12:12:06

Ještě,kdyby někdo náhodou našel Pošmáka mikinu,tak mu ji dejte zpět.Jak ji sám popsal: stará jako pes,dobrá jako píča...myslím,že ani texty do Pošmaka a Sajmona hozeny do DnB nejsou k zahození! příklad: píča z cejna,šukej ryby,koně,soby...kdo malepsí píču než ryba a klasika hnp. přihazuji pár fotek pro osvěžení paměti... :0))

Sajmon 13.11.2007 17:51:59

jo jeste bych chtel podotknout ze ta taska nebyla pavla

Sajmon 13.11.2007 17:50:44

Vysledek leosovi nehody=praskla zarovka na palubni desce,(mastercard), vsemozne zlite zdi(mastercard), vypita zasoba chlastu na den za dve hodiny(mastercard), zmena barvy meho vozu(zdarma), prorazena zed(mastercard), vrchol zlodejskeho umeni v podobe pokusu o odcizeni psa z mistni hospody(mastercard), leosova chata(k nezaplaceni)

hRádek 13.11.2007 12:56:12

Drak totálně nasračky, první golfová remíza, ranní Škoda rallye, pár poblitých kamarádů, laňka v Povolově tašce (alespoň doufám v Povolově), střízlivej Duri a Silvestr na dohled.....ale co je nejdůležitější, že narozdíl od minulého roku nemůže za vše Pošmák ale Bujónek

Bratr z Tykwe 12.11.2007 22:49:51

Gotak krvacejici po cely chate, Gotak rikajici "Tak na tri, jo???", Gotak odvetujici horcicny utok utokem kecupovym, Sajmon s materskymi sklony se pokousi Gotaka presvedcit, ze se chova nepatricne... MARNE!!!

PAN DOMACI 12.11.2007 20:28:03

opřeni auta o strom aby nevlejo do potoka(vysvetelni proč jsme vyproštovali auto) par ranich piv a futurama ............. nasranej leos a dira ve zdi.

Honzik 12.11.2007 18:49:34

Střelnice za voknem kaliciho pokoje vytvorena z kvetinacu vsude z chaty, cela osvicena Tykiho autem. Pulnocni absolutne nelogicka navsteva blizkeho baru Radkoveho noveho objevu. Nikdo neposlouchal Posmaka kdyz mel jasny reseni jak vycistit fleky na zdi. Tri kluci, vsichni vypadali jako Vyhnan, lili spicimu Petovi Alpu do pusy. Jo, pak ta holka co ji pila dobrovolne. Atd, atd, atd...

Pavol 12.11.2007 18:18:25

Goťťák spí v posteli a (P----k) mu holí nohy, pozdeji i hlavu. (P---l) a (P----k) chčijou z okna na lidi, co vycházej ze dveří. Polonahej Goťťák leje vodu pod kalhoty polonahýmu Pošmákovi a později i sobě.