ze života běžných lidí
Publikováno: 07.Říjen 2007
v 20:45



Autor: hnp1

komentáře (2)
Celebrita mezi námi??
Jelikož se nejslušnější člověk z celý skupiny (já) zapojil do studijního a tréninkového procesu, tak teď jen čtu chytré knihy a časopisy. Nemohla mi uniknout reportáž z říjnového vydání hudebního časopisu Filter. Když jsem nebyl na fesťáku ve Staropramenu tohle září, tak jsem si o tom chtěl aspoň přečíst. Musím uznat že jste si kluci pošramotily pověst: na fotku se dostal pouze Pavol , a o Vašem alkoholovém řádění jsem se dočetl pouze v závěrečném verdiktu, kdy do záporů celé akce napsali, že festival kazilo jen "o trochu více ožralů". Takže ze sebou koukejte něco udělat do té doby než spolu zas někam půjdem, nebo se budu stydět ;)

Honzik

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Honzik 12.10.2007 13:56:47

Asi je to tak, nedá se nic dělat, ale nadvládní korporace mají prsty už i v hudebních časopisech. Rozhodil jsem sítě po celém internetu a započal pátrání kdo má zájem na zdiskreditování naší skupiny v očích veřejnosti prostřednictvím falešných fotografií...

Pavol 11.10.2007 19:36:13

Musím uvézt na pravou míru, jak to doopravdy je se zájmem médií o mou osobu. Jak si jeden bystrý ¨člověk¨ všiml, v jednom hudebním měsíčníku byla nastrčena fotografie figuranta, která měla poškodit mé jméno. Na této fotrafii si lze všimnout zarostlého výrostka, který se zdvihlým obličejem k nebi hlásá křesťanská hesla. Nevím co tím chtěl onen magazín dosáhnout, ale ujišťuji vás, že si to kvůli trestnímu oznámení(za pomluvu) už do budoucna nedovolí.