ze života běžných lidí
Publikováno: 08.Prosinec 2007
v 13:21



Autor: hnp1

komentáře (4)
Hoří, hybaj hasiči

Po delším čase jsme zavítali do našel literárního spolku Pod Obrazem. Akce byla o to zajímavější, bo se jí zúčastnil i kluk z plákátu (Kamelotu). Když jsme již nějakou dobu věnovali poezii druhé poloviny 16. století, rozhodl jsem se já, Pavlík a kluk z plakátu, že se půjdem pokochat strhující krásou prosincové luny. Avšak místo romantiky jsme zahlédli nedaleký požár dětského domova. My, kovaní členové dobrovolného hasičstva, jsme neprodleně běželi utlumit tento ničivý živel. Po nelehkém ale vítězném boji jsme se nakonec vrátili zpět do spolku Pod Obrazem. Vyčerpaní a ještě mokří od vodních děl jsme místo pochval slyšeli pouzem nevhodné narážky a vulgarismy. Nálada se nakonec opět zlepšila a kluk z plakátu jí vyšperkoval svým komickým tanečním vystoupením, které již nějaký čas potají trénoval, aby nás všechny pobavil. Myslí si snad někdo že tento večer probíhal zcela jinak?

hRádek

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Kid from the poster 14.12.2007 10:01:13

Jen bych chtěl uvést nějaká zajímavá čísla: během prvního večera shlédlo video na Youtube 493 lidí a sedmi se to zalíbilo natolik, že se přihlásili na automatické zasílání nových videií z mého účtu. Vypadá to, že máme spřízněné duše po celém světě...

Pavol 13.12.2007 21:08:55

Tak to mě poser na holý záda!!! Že i perverzní vylomeniny chací trojky budou na youtube, tak to se mi nezdálo. Ty vole, ja se u toho videa skoro pochcal(na ruku) a navíc mi sklouzla po tváři slza melancholie, připomínající časy minulé. Víc těchto videí pánové, více těchto perverzních hrátek říkám! Ať si svět mimo HNP prožije svět v jeho nejperverznější a nejnechutnější fomrě!!!! HURÁ HNP! HURÁ!!

hnp1 13.12.2007 19:17:06

Tak jsem se rozhodl tuhle stránku ještě trochu víc "zmultimediálnit" a upnul jsem na Youtube první video z výše zmiňované akcičky. Takže si to vychutnejte, řekněte o tom známím atd atd ;)
http://www.youtube.com/watch?v=_IfsbBi3psE

Honzik

Kid from the poster 13.12.2007 18:56:35

Plně s Tebou souhlasím hRádku, že opovrženíhodných pohledů, kterými nás počastovali naši spolubesedníci, jsme mohli být klidně ušetřeni. Když jim ani pořízený a velice dramatický videozáznam nevedral slzy do očí, tak opravdu nevím, jak si představují dobrý skutek. O mém žalném tanci, kterým jsem chtěl apelovat na jejich city ani nemluvím. Pijte víc lidé, stanou se z Vás poté lepší charaktery!!!