ze života běžných lidí
Publikováno: 31.Prosinec 2007
v 10:51



Autor: hnp1

komentáře (3)
Krakonos a lyznici
Tak se nam zas jednou za rok ozimilo, a tudíš se naskytla opět příležitost vyrazit na hory. Díky neštastným schodam náhod a potvrzení nepsaného pravidla že na ženský neni spoleh. Sem se rozhod že zaplním místo na hRádkově letišti ve Strážném a pobudu s ním pár vzrušujících nocí. Po příjezdu sme otevřeli nějaké to vínko a šli nasrat místní vlekaře na nedaleký vlek. Druhý den sme hned po znečištění našeho pokojového wécé vyrazily do nedalekých herlíkovic kde jsme nasadily sky a vydaly se klouzat. Den proběhl a ž nečekaně v klidu, zkoušely sme zbalit nějaké ty slečny("Holky serte na ten snowbord a pojďte radši mrd..") ale neúspěšně. Večer následovaly jen nějaké dalši lahve z hRádkového archivu. Ráno se opět po znečištění vyčištěného wc šlo na běžky, kde se hradek, Dan Štěpan a jeho t....ý kamarád vydaly na sněžku, ja se bohužšl kvuly technickým problemům s malym štepem a jeho rodiči a samozřejmě mírou(bohužzel mírova segra s námi nešla)Po příchodu na sněžku byl atakován hradek t...m kamarádem dan že ma fakt blby keci, jestli by toho nechtel nechat. Dan se jako jeho kamarad, tázal hradka ze by ho mohli vyprudit jeste vic at je nejaka legrace. po prijezdu dvou skupinek sme toho chozeni porad nemely dost a tak prisel na radu johny wolker. Po par particek tekena sem se tazal hradka jestli ji ma stejne nandanou jak ja, po kladne odpovedi sem se rozhodly jit delat bordel k radkovi na pokoj kde si hradek domluvil novou pritelkyni v podobe sestry danoveho kamarada Míry který sice radkovi nechtěl o ní nic ríct avšak radkovy metody opět zabraly a získal její jméno, jí, druhé bydlení a první čtyřčíslý jejího tel.čísla. pote jsem bohuzel  usnul  avsak  hradek se s danem a mirou vydaly  spore  odeni do  místní hospody.  Jejich  oblečení, tedy spis  neobleceni zaujalo mistni kde si ja vsuchni  zacly  fotit. po par panakach dratenky a konstatovani zte sou prasata si sel mira trosku odplivnout. Rano sme raci prospali a sli na sky az odpoledne a vecer se vysaly do spindlu na mistni disko. hradek v disko obleceni(mikina, capka hnp, kratasi, pantpfle a bile ponozky nad kotniky)evidentne pobavil vyhazovace, a hned se seznamil s nejakymi nemci ke kterym se prisral na faotbalek, pote balil stripteerku a tak nejak dale....proste dalsi legracni vecer a dalsi hory za nami.   Sígl Horst

                                                                                                                                                  Sajmon

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

hRádek 02.01.2008 16:39:34

Ze srdce jsem rád že jsi nejel. To už bych se určitě nevyhnul koupání v Berounce

Bujón (dříve známý jako Vyhnan) 02.01.2008 16:35:48

Když to neumíš, milej hRádku, tak to nedělej :-) Mimochodem, už sem slyšel, jak se vyved Silvestr u Slavíka na chatě. Zveřejněte to někdo, ať se pobaví i další. Jinak mě mrzí, že sem na chatě chyběl, protože takhle sem byl zase největším dobytkem v baráku a přilehlém okolí já. Příště jedu s váma, protože my si aspoň rozumíme.

hRádek 31.12.2007 15:30:17

Bujónku dříve známý jako Vyhnane, ty vole, díky tvým blbým nápadům jsi ve mě vypěstoval náklonost ke sněhu. Nestačí že chodim po Krkonoších do hospody jenom v trenkách, ale ještě musim dělat ve sněhu kotrmelce, plavat prsa a jiný alotrie. Také bych chtěl vyvrátit naprosto nepravdivé informace o mě ve výše uvedeném čláku. Já totiž žádnou striptérku nebalil, i když jen co je pravda na mě mohla oči nechat, nýbrž jsem chtěl hrát hazardní hry o zrovna né dvakrát vhodné návrhy. Ale jen čistě pro požitek ze hry.
PS(pérem ser): Králem Tekkena jsem já (kdo by neměl ponětí co to znamená, tak to nemá nic společného s alkoholem ani jinými neřestmi)
Siegl Horst