ze života běžných lidí
Publikováno: 30.Březen 2009
v 15:54



Autor: hnp1

komentáře (2)
Kulturní večírek
V tuto neděli se valná většina z nás rozhodla kulturně obahatit. A risknout koncert mistra strun a zpěvu, Záviše ( u něhož nikdy není jistota, že koncert proběhne). A tak jsem se tedy sešel já, vyhnan, hrádek, a náš věrný pes varlis. V průběhu večera ještě dorazil lexik a sajmon. No jak dále uvidíte, jít do putyky na šestou má opravdu své kouzlo.
No koncert moc popisovat nebudu, ač konečně proběhl. Leda jen, že zazněla hymna pod obrazu ( a tímto bych chtěl vyzvat varlise aby dal do fotografií-sakra jak se to píše?- její text). A že se našel opravdový fanda jenž doazil s pičou na čele.
V průběhu jsme se všichni věnovali bohulibé činosti popíjení pivního moku. Což se po určitém čase,s blížícím se koncem představení, začalo na nás projevovat. Začalo to odklizením polité barové židličky na záchod,aby nepřekážela. Pak nás pavlik obligátně pozval k sobě domů, a řikal že se tam můžem klidně i poblejt. Že z toho jeho maminka bude nadšená. No ale to už se zpívala hymna pod obrázku, a my začali přemýšlet co podniknem dále. Zda zůstanem pod obrazem, nebo se přesunem jinam. Při zmínce že je vlastně neděle bylo okamžitě jasno které restaurační zařízení bude mít tu čest nás hostit. Jen vyhnan se trochu bál, že po minulém představení ho tam nebudou chtít pustit. Cestou jsme ukázaly, že i my máme zpěvná hrdla a jasně vyhrály ve řvoucím souboji s partičkou vedenou komunistickým vůdcem Gustávem Husákem. Souboj jsme ukončily stilově společnou hymnou - tentokráte českou -. Cestou jsme ještě stihly si ujednat dohodu že do další hospody dorazíme s vystčenými čuráčky. Tedy nakonec jsme si je zakryly bundama nebo mikinama, prostě čím to šlo.
Po tom co jsme dorazily do baraky a objednaly si svorně lajny do skleniček a né do panáků. Jsme již i začínali nudit, v tom nás nadlo zahrát si poslední dobou oblíbenou hru " udrž kamaráda na telefonu". Tratě byli pošmák - na které vyhrál hrádek s časem 1 vteřina a podvodným tvrzením, že je pošmosiho máma,nikomu jinýmu to už nevzal - a beroun, ale to už ani nevim kdo to vyhrál. Pak se již začal projevovat místní blbá a tlustá vrchní, která prej že zavírá. Tak jsme ji ukecali aby nám dala aspoň poslední drink pro vyhnana. Myslim že to byl absinth se strohem, což mu kupodivu moc nechutnalo. Pak už začala fakt prudit, jelikož chtěla po chudákovi lexikovi 100 korun českých za dvě skleničky?? To jako byli z krystalu nebo co?? No po pár mírně nevbíravých slovech nás opravdu vyrazila. No její chyba, mohla si možná i vidělat. Tak sme se rozhodli že pudem do titanicu. Což se ukázalo jako vyhanovi bratronice- nebo přes jako to prdel koťák odmítá jezdit- a řek že tam nejde neboť to tam nemá rád. No v titanicu to už bylo celkem decentní. Teda pavol tam rozmátil pivo - teda vono mu spíš vyklouzlo - a zaspívali jsme si že sme gejové, což mi hned připoměli spolužáci, když sem k odpolednímu dorazil do školy. Teda nevim jesetli to s náma spíval i hrádek, vim že šel domu nějak dřív. Ale jinak už sme byli hodný, a když nás pan barman požádal tak jsme se odebrali domů. Takže pani milatová snad nakonec spala dobře..

                                                                                           Duri

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Eště jednou Vyhnan 30.03.2009 22:56:55

Jo a drink se dal pít až potom, o sem do něj nalil colu

Vyhnan 30.03.2009 22:55:52

Pěkný. To že sem vodmítnul Týt a šel k tzv. na Goťáka k Boxerovi si už bohužel nepamatuju. Barovou židličku na hajzlu jo a musim říct, že to bylo velice luxusní chcaní. Už vim, proč si k omu holky sedaj:-D