ze života běžných lidí
Publikováno: 05.Říjen 2008
v 16:17



Autor: hnp1

komentáře (16)
Nečekaná sešlost
Takže já vim z večera zas velký hovno. Teda krom toho, že se mnou matka nemluví a že sem si poblil peřinu. Tak vás prosím popište mi večer aspoň v komentářích.
                         Duri

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

duri 08.10.2008 14:18:59

Sem byl u mekace jo? Zajimava novinka, nicmene ceny kousek do mozaiky sobotniho vecera...

Goťťák 07.10.2008 23:18:40

Ok, tak to sedi, nechtela si ji vzit, protoze byla trosku poflusana, dik za info

Varlaťák 07.10.2008 21:10:10

Jel sem já, Duri a Beroun. A abych ti to dosvědčil, tak si vzpomínám, jak si pani u okýnka nechtěla vzít jednu stravenku. Prej že je nějaká oslintaná:DDDD

Goťťák 07.10.2008 20:54:51

Muzete mi kurva nekdo rict, kdo se mnou byl u toho mekace? 2 lidi, o kterejch sem se domnival, ze se mnou jeli, mi to vyvratili, tak se bojim, jestli sem si v hlave nevytvoril imaginarni kamarady...

Sajmon 06.10.2008 23:56:31

Aaaa ten pulitr u kedry v aute...mam vokna a to sem byl strizlivej. Osah dna tohoto pulitru skoncil take namich zadech, kdyz se pokoušel nekdo nalest do zadu do auto. Z toho plyne ponauceni Radku pokud chces sedet v 3dverovem aute ve predu musis jit jako posledni a ne jako prvni, tady je ta obracena logika jelikoz ostatnim se pak hure nastupuje a tak rozlevaji pivo na nevine strizlive ridice, kteri sou pak nasraní. Jo a druhej pulitr skoncil na tom citroenu vedle kde i zustal.

Vyhnan 06.10.2008 23:18:23

Pavliku já rozhodně přidám ňákou tu zlatku. Minimálně jako reparaci za ten dred, kerej sem dneska našel v pěněžence, když sem platil bus. Úplně se mi to vypilo z hlavy. Pardon. Ale je jasný, že nás natáh. 1100 je fakt pálka. To si na naše méno někdo vobjednával šampus ne?

Otec Kešukosty Rakosty 06.10.2008 17:39:20

Prave sem se vratil z jedne z nejnebezúecnejsich vyprav v dejinach lidstva. No proste sem se stavil primo v dundee abych zjistil jestli tam jeste smim. Prekvapive tam byl i sagic a mel dobrou naladu, teda kdo by taky nemel po tom co nas nejspise zas natah. Jinak povidal ze sme rozbily asi sest pulitru, coz vysvetluje proc nas natah. Ma proste problemy s matikou. Protoze tech pulitru podle me bylo daleko vic, ale mozna taky ne. Nastesti nebo spis i bohuzel jsme tam stale vitani jako zaruceny a stedry zdroj vydelku. Jo a posmaku co se tyce tech pulitru vynesenych tak sem jeden nasel u sebe v aute, o ostatnich nic nevim. A pavle taky ti neco prihodim, i kdyz sem mel ucet zvlast, teda nevim jestli to byla vyhoda protoze me natah solo...

Pošmák 06.10.2008 17:07:48

S mejma voknama je to horší a horší, páč jsem myslel, že už jsem se toho zvyku tancovat na stole zbavil...aspoň, že jsem byl tentokrát oblečenej.
Jinak k tomu placení, je jasný že se na to složim, dokonce si i pamatuju že jsem platil 500 Kč, ale fakt nevim za co, matně jsem řekl počet piv a řekl, ať mi tam napíšou ještě třeba osm panáků... Na ten litr se složíme, sme lidi ne?

Varlaťák 06.10.2008 13:43:54

Moooc pěknej večer. Ten stůl bych po nás opravdu nechtěl uklízet. Ale náš stůl nebyl jedinej, kterej zaplakal pod naším náporem. Taky to pěkně odsral stůl ¨béčáků¨, na kterej si Pošmák chtěl stoupnou a zatančit, aby zapůsobil na teď už jen hRádkovou holku. Bohužel si ale nevšiml, že je onen stůl plnej půlitrů. Ty šly po první taneční figuře všechny dolů. hRádku, tvoje karty, jestli mě alkoholem pochroumaná mysl nešalí, byly použitý jako dělící materiál ve věži z půlitrů. To vysvětluje to sklo pod našim stolem.
Další záblesk, opět jsme se fackovali. S Berounem, Honzou, Simírem a Fakuňou jsme o facky hráli činčongy. Tenhle zvyk už je pěkně na hovno. Pak si pamatuju, že mi kousal dread Vyhnan(bez mého souhlasu) a Hálič(ten se souhlasem). To je taky blbej zvyk!! Jo a v dundee zůstalo na lístku 1100,-. Další nehezký nešvar. Takže kdo si dokáže vzpomenout, že neplatil, tak mi dejte vědět, páč sem to musel doplácet. A jestli jsou si všichni jistí, že platili, tak se na to budem muset složit. Nejspíš nás Sagič natáhl jak swiň, ale zase uznejte že za ten bordel je to docela oprávněný.

Pošmák 06.10.2008 11:32:39

Ještě mě napadli dvě nezodpovězený otázky: Proč Kešukosta Rakosta? a Ještě mám takovej obraz jak vynášíme půllitry z Dundee, takže kde jsme je rozbili?? Děkuji za odpovědi.

hRádek 06.10.2008 09:50:45

Kešukosta Rakosta vole;)

Vyhnan 05.10.2008 23:42:30

Tak kdyby nás tam už nepustili, tak by se svět neposral. Vono pivko za tři pětky a k tomu Sagič neni zrovna dobrej marketingovej tah. Jo a hRádku, příště se podepisuj svou novou přezdívkou Šukosta.

Pošmák 05.10.2008 22:46:39

Zdravim z Afriky!
Večer to byl náááramnej, akorát by to chtělo aby sobotní noc měla třeba 40 hodin...vážně bych navrhoval přestěhovat všechny z hnp na Aljašku, půlroku by nám stačilo na pořádnou pařbičku.
Jinak ke včerejšku, něco si pamatuju něco ne, jediná věc co mě nasrala bylo to, když měli v pět ráno zavřeno v pivovarlu U Vorla. Jo a Goťťáku, když už jedeš vožralej tak neni chytrý ještě nutit Tvýho kamaráda, aby kradl značku zákazu zastavení, navíc když už se pomalu rozednívalo.
P.S.: Balící věta, že letim na misiji do Afriky zabírá, kdežto balící věta že jsem diplomovaný amatérský gynekolog zase ne....

Sajmon 05.10.2008 22:03:11

Vyjadruji se k nasranemu vyrazu. Ty vole kdo z vas by nasranej nebil kdyz delate bordel jak hovado prec bengama v aute vod kteryho nemam doklady a nachcaneho majitele by sme jen tezko nahanely po mistnich lokalech. Kazdopadne vybornej vecir, co si budem povidat, zajmalo by me jestli nas tam jeste puste po tom krapet znecistenem okoli naseho/vaseho stolu:)

hRádek 05.10.2008 20:51:15

Pravdou je, že včerejším osazenstvem našeho stolu by se mohli strašit malý děti. Celý večer si samozřejmě nepamatuju, ale nějaký fragmenty mám v hlavě zachycený až do konce. Jako třeba: rozflákaný půlitry, debilní hra s mejma kartama, který jsou už nezvěstný, židovská svatba s mojí a Pošmákovou sympatickou přítelkyní (teď jenom mojí, Pošma, jak všichni víme, je na půlroční misii v Africe), návštěva kulturáku a močálu kde ten večer byla uzavřená společnost, vimperkův rekord v pobytu v bestu (po 10 vteřinách vyhozen) a samozřejmě jako vždy Goťťákova bezchybná jízda atd. atd. atd....

Vyhnan 05.10.2008 20:07:05

Byl to velmi luxusní večer. Sešlo se nás nebývale mnoho a tak logicky následoval nebývale velký bordel plnej rozlitýho piva, rozbitýho skla, skvělýho zpěvu, vášnivého tance, pěkně nasranýho Sagiče a podle výrazu i Sajmona a cestování po Kladně.