ze života běžných lidí
Publikováno: 23.Červenec 2008
v 16:31



Autor: hnp1

komentáře (1)
Schůzka přátel dobrého pití a špatných zvyků
Včera udělal Sajmon starou známou chybu, že si domu pustil pár vypitejch mozků a udělal grilovačku. Mám klasickej pocit, že celá ta kalba trvala tak hodinu, páč mi zase někdo vymazal paměť.
Jídlo bylo parádní, hlavně kvůli tomu, že to Leoš roztopil jako pravej profík. Jak večer pokračoval, tak jsem zjistil že ostatní lidi se chovaj divně. Mladej Sajmon dělal samozřejmě zase bordel a celej večer se mě snažil nasrat, což mě i ostatní nechávalo samozřejmě chladným. Potom ani nevim čí to byl nápad, ale uspořádali jsme mistrovství Kročehlav v jízdě na schodech. Po mé porážce od ostřileného závodníka Radka jsem radši skončil s aktivní karierou a přesunul se jen do role trenéra velký Picky, která se posléze nechala porazit od své mladší sestry. Radek to asi šel slavit dom protože ho najednou nikdo nemohl najít.
Tak v půl jedný nás nenapadlo nic lepšího než jít na pár pivek do Camelu. Cestu si tam moc nepamatuju, ale myslim že nabourat před hospodou někomu auto a pak tam jít ještě chlastat, to je výkon nadmíru dobrý. Poslední zajímavá věc byla asi naše fantastická výhra s Kedrou na matech. Krásnejch 26 korun plus vrchní okradená o padesátku, to bylo pěkné završení večera... Kdyby si někdo ještě na něco vzpomněl, tak to sem hoďte, jinak je tu ještě video z finálového duelu mezi mnou a Radkem.




Honzik

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

hRádek 24.07.2008 13:09:04

Taky si pamatuju jak tam kolovala fáma, že má Sajmon na záchodě duchy. Což spočívalo v tom, že ze skříně na ruzný saponáty bafal Pošmák na močící lidi:) A nemůžu nezmínit, jak si Vojta s Pošmou dali megapráska, címž stvrdili své věčné přátelství