ze života běžných lidí
Publikováno: 01.Srpen 2008
v 12:12



Autor: hnp1

komentáře (6)
Se dohodnem, sme přece lidi, ne?
Mě vyslýchali nacisti děvenko....NACISTI!

Tak sme se vrátili z vody. Nevim jesi jsem to někomu řikal, ale připadalo mi to jako jeden den...alkohol mi slepil všechny zážitky který si pamatuju do neuceleného pásma vylitejch obrazů. Hned jak jsme přijeli jsem zjistil že mi chybý spacák, tak sem vzal za vděk pytlem na mrtvoly, který mi okolo nohou každou noc vytvořil nádherný tropický deštný les. Ožrali sme se tedy v pondělí.
Další den jsme se nastartovali salvou piv a vyrazili. První se udělal Bakšiš s Goťákem na totálně klidný vodě. Radek a Já jsme si to střihli na jezu, kde sme přišli o trička a Radek si málem vytrhl loedvinu z těla o kámen. Ještě že je má tak tvrdý. Na další hospodě jsme se stihli tak ožrat, že asi nikdo nevěřil v náš příjezd do kempu. Zvlášť v hospodě potom, kde nás vrchní se slovy "To si snad děláš prdel" vyhodil z lokálu (jen kvůli nohám na stole). Ve dveřích jsme ještě zaslechli servírku, která uklízela náš stůl- "To je teda pěkný". Do kempu sme přijeli na pohodičku před setměním asi  v devět, postavili ten Sajmonův špinavej stan a šli do hospody. Pak si pamatuju jen pár věcí, třeba když jsem po srážce se zaparkovanym autem spadl do nějaký díry. Ožrali jsme se tedy i v úterý.
Třetí den ráno byl kulturní a odeslali jsme dopis Sajmonovi. Každej samozřejmě psal jeden řádek a navíc druhou rukou než masturbovací. Chlast do lodi se prodával nahoře u Rikitana, tak sme vyjeli zase pekelně brzo- v jednu. Následovalo krátké oddělení skupin, protože Já s Radkem alkoholu neholdojume, jeli jsme rychleji, aby jsme si mohli přečíst nějakou tu poezii v klídečku v hospůdce. No co Vám budu vyprávět, skončilo to řevem nějaký pani na močícího Bakšiše: "Vy prasata jedny, nasedněte už do těch lodí a vypadněte". Vrchní stavitel pyramid ji na to bleskově odpověděl "To ještě nevíte že dneska spim u vás ve stanu, dámičko". Ožrali jsme se pro změnu i ve středu.
...A pak i ve čtvrtek....a v pátek se taky asi ožerem. Myslim že jste si museli každej udělat dobrej obrázek jak to tam vypadalo, tak už radši skončim. Stejně mě bolí moje ruka Saracéna jak jsem poctivě pádloval. Ještě sem ale musim napsat všechny vodácký přezdívky co jsme vymysleli:
Radek- Bazilišek
Vojta- Smelidine
Goťák- Lišek, Gotys
Bakšiš- Lisek
Pošmák- Bazi
Pavel- Pes

Jo, jsou originální a každej si hned lehce domyslí jak co vzniklo... A hlavně....Na cestě děvenko...NACESTĚ!!!

Bazi

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Pes Varlis 08.08.2008 01:15:17

Židovská svatba ve stoje. Dokonce i tenhle složitej manévr je krátkej na pany hostinský. Tudíž bysme měli vymyslet nový způsob, jak se nechat vykázat z našeho oblíbeného zařízení.

hnp1 02.08.2008 00:40:55

Myslim.ze vynikajici 4dny v 1:)taky jsem si vzpomnel na tu hlasku: NA KVARTALE,RIKITAN,EL PRESIDENTO,GUVERNER,HEJTMAN,pREDSEDA atd.Taky si dovolim zverejnit sms,ktere vzesli tak,ze se dalo PAR CHYTRYCH HLAV DOHROMADY... 1.sms: Ahoj Adame,jsem na zachode.prines rosti...brusle nejlepsi freefoto:*zakysany zalud. 2.sms:stejne se tomu nevyhnes,tvoji segru stejne vymrdame na kvartale:* 3.sms:to to vyteklo.. 4.sms: Sajmon v kone,ruka v hovne:* 5.sms:zijes jen jednou,Hon konum,mrdej psi a ovce. a v pici je pes! jeste tam najdes pokladu plno. nemecky guverner smrdi na 123metru siegl horst. 6.sms:silnejsi pes mrda..................You´re lost:(el presidento,el konstabl.paso honjale.umyj si kone,rikitan.Vazne v tom nehledejte logiku:)
SMELIDINE

Vyhnan 01.08.2008 22:35:36

Opět pěkná akce koukám. No kucí, když sem byl na Omaha beach tak sem na Vás vzpomínal. Děkuju za tu salvu eSeMeSek, ale ségru sem s Vašima úmyslama eště neseznámil.

Bazi 01.08.2008 20:56:06

Jo Sajmone, taky si řikám že jsme na Tebe až přehnaně hodný.
Kronika bude jednou dobrá věc, ale podpisy se budou vybírat jen od vrchních který za to stojej. Jiank ten borec od Mekáče pěkně čuměl, když jsme vypli motor od naší imaginární Tatry, Vojta vystoupil, hodil mu dvě koruny vedle pokladny a prohodil: "Ná, tady máš bakšiš". Teprve poté jsme začali objednávat, jako správní elegáni.

Sajmon(šatník) 01.08.2008 20:15:18

Inu kucí, je mi líto že sem se nemoh letos účastnit. Ani nevíte jak mě to po prectení reportu mrzí. A tak vám děkuji za smsky které ste mi každe ráno posílaly, aby se mi po vás nestýskalo. A také za krásný pohled, který hlavně mou maminku tak zaujal. Díky kucí.

bazilišek 01.08.2008 14:57:46

Pro milovníky detailů ještě upřesním, že jsme vyráželi z obce Liblín a následně jsme proplouvali malebným krajem Oty Pavla a pak ještě malebnějším krajem Honzy Pošmournýho. Taky musim Baziho doplnit o jednu přezdívku a to že se Gotymu říká také Bazalka.
A na závěr tu musím doložit novou stupnici prdů:
1,zlatý úhoř
2,březňák
3,prasklej klínovej řemen
Po okolnostech vzniku názvů nepátrejte.
A ještě musím vlastně upozornit, že jsme začali sbírat podpisy vrchních do jídelníčku od Rozvědčíka, jež se stal novou kronikou HNP. Včera nám už do ní stihl přispět Péťa z Dunde a silně zaskočená obsluha u McDrivu