ze života běžných lidí
Publikováno: 18.Listopad 2007
v 14:40



Autor: hnp1

komentáře (3)
Třídní sraz
Tak jsem si jednou řekl, že bych si mohl taky zakalit s lidma, se kterejma to obyčejně moc nedělám a to s mojí bývalou třídou. Moc se nás nesešlo a v drahym Zanzibaru byla moje jediná záchrana placatice Absintha, kterej mě lehce nakop. Náladu lehce pozvedl až Radek, kterej sice do naší třídy nikdy nechodil, ale znatelně tam chyběl. Když jsme měli všichni takovou trojku pod kůží, tak sme se rozhodli navštívit Best, kde sme chvilku kalili, ale nic moc, proto sme s Radkem usoudili že půjdem dělat ostudu Pavolovi do Dundee. Nemohli sme si vybrat lepší přichod než jako doktorové Zoidbergové. Pavol byl akorát u fotbálku a když nás viděl jeho spoluhráč, tak se slovy "zase oni" pustil tyče a šel si sednout, myslim že odešel i domu. Já sem chtěl chytat, proto sem si strčil brankářovu hlavu do pusy, moc to ale nešlo a asi sem ani nic nechytil. U stolu pak probíhalo klasicky seznamování a tak za šest, sedm vteřin sme byli já a Radek s každym nejlepší kamarádi a i holky se jako vždycky prali o to, která může sedět vedle nás atd. všichni to znaj. Vrchního sem zřejmě vůbec nepřekvapil když Radkovi po deseti minutách pošeptal: "Cos to zas přived za debila?". Ani nevim proč, ale nálada potom začala skomírat, všechny hezký holky odešli tak i já a Radek sme se dali na odchod. Samozřejmě jako Zoidbergové. To bylo tak vše a ještě si myslim že sem se doma i trochu poblinkal.

Honzik

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Vyhnan 19.11.2007 00:48:13

Neboj Sajmone, ty prachy mam, akorát sem tenkrát neměl po ruce bankomat a ty zas žehličku platebních karet, tak ta naše transakce neproběhla. Dlouho si mě neviděl taky proto, že mě vod Leošový chaty bolí koleno jak poprvý rozmrdaná píča a nemoch sem moc chodit. Bohužel se to zlepšilo v sobotu a byl to tak zlej večer, že ten komentář u předchozího článku, kerej tvrdí že nejsem vychlastaný hovado můžete smazat. Takže příští vejkend někam vyrazíme ne?

Sajmon 18.11.2007 15:47:31

Hele nejakej typek mi na celej vecer lohnul telefon, a ja sem byl celou doobu s lexikem v restauraci. Zlodeji se asi nkonec zzelelo a telefon mi hodil rano k postely..ja du vyspat tu vopici..P.S. Bujónek je nejaky zatahlo..sem ho dlouho nevidel, doufam ze to nema nic spolecnyho s tim ze mi dluzi 250za tvrdej u leose...

hRádek 18.11.2007 15:14:15

To já se doma nepoblinkal:) Ale když jsem se s velkou námahou konečně dostal domky, tak mi vožralej Sajmon s Lexou furt volali a bombardovali SMSkama že jsem teplej, což je kurva muj job, tak si pro příště vymyslete něco vlastního vy vometáci! Taky bych rád podotknul, že jsem se byl s Trčkenem koukat na fotbal Pod Vobrazem a s Pošmákem jsem se původně sešel jen za účelem vrácení pětikila co mi dlužil...bohužel ho už dneska ráno zase postrádám...příště to dej rovnou na charitu:)
Btw: kam zmizel bujónek?