04.Prosinec 2006
ahojda,
jestli se taky honíte, stresujete nebo cítíte cokoliv negativního kůli svátkům vánočním,tak to hoď te za hlavu. Zamyslete se, kdo má teď sváteční náladu?První svíčka na věnci sice svítí,ale jinak? Sníh nikde, mrazy nikde,..... a kdo ví, jestli nebudou opět Vánoce na blátě.
Ani já nemám tu pravou náladu a to teď zpívám každý týden minimálně 2x na vánočních koncertech, koledy mám omleté, usmívám se jak dd ,ale to přesvědčení, těšení, nakupovací horečka,..... nic, prostě nic. Vlastně toho docela lituju, chtěla bych někdy vrátit čas a být zas malým dítětem (teď si mnozí z vás řeknout, že jím pořád jsem, kéž by). Abych si nedělala starosti komu co koupit, namalovala obrázky a bylo to a sama psala Ježíškovi. Je to dávno,ale na jednu stranu jsem ráda, když jsme dětmi,tak za Vánocemi vidíme pouze dárky , ale když už pod stromečkem najdeme předem námi schválené věci začneme si vážit i té duchovní hodnoty, které se celou dobu vysmíváme.
Například já, mám celkem i záruku , že alespoň na Štědrý den uvidím svého bráchu skoro celý den, budu s ním moc mluvit a hlavně po dlouhé době sedět i u stolu, prkotina,ale opravdu se na to těším, až se popereme, budeme s tátou čekat na Ježíška a dělat překvapené obličeje,když rozbalíme dárky:)) Znáte to , ne?:)
Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady:)) je to tak , pokud k tomu potřebujete sníh, jako já, kupte si umělý sníh, postříkejte zahradu hasičskou pěnou nebo si na okna namalujte umělý mráz:ú)
Vložil: j.j.Janka ¤