03.Leden 2009
Movies...
...
Oko dravce (Eagle eye) - výýýýborný film, dobré akce (např. honička autem), dobrá zápletka (i když to hodně připomínalo Já, robot, ovšem v tomhle případě je děj zasazen do přítomnosti) + skvělej Shia.
Jako když si představím, že všechno to co bylo ve filmu by se mohlo fakt stát, tam mám celkem husí kůži. (Asi jako můj kolega co si už běhěm filmu vytáhl baterku z mobilu). A vlastně ono to tak stejně za chvilku dopadne, počítače nás úplně ovládnou, to je mi jasné. Měli to tam fakt promakané, i když některé scény byli spíš k smíchu.
Mamma Mia! - hodně dobrej film, takový letní relax a i když jsem z té mladší generace Britney Spears, atd. tak i přesto miluju skupinu Abba, takže jsem se celý film musela držet, abych v kině nezačla zpívat.
Disturbia - taky skvělý film, sice jsem ho poprvé viděla tak nějak napůl, takže mě příliš neuchvátil, ale napodruhé, kdy jsem se na něj koukla v klidu doma, tak se mi zalíbil, prostě Shia je borec!
Kung Fu Panda - tenhle animák mě příliš neoslovil, jako jo, fajn, dá se na to kouknout, taková oddychovka, ale já radši tu akci.
Monstrum (Cloverfield) - ucházející film, nevěděla jsem, co od toho čekat, protože než jsem se na to koukla, tak jsem slyšela různé názory, ale nebylo to nejhorší, klasická zápletka, bandička lidí, která se neustále zmenšuje, páč je tam pomalu vraždí nějaká potvora z oceánu, která tam ze sebe navíc vyplivne své "mimča" až na to, že tady všichni nakonec umřou a vlastně ani nevím jak to dopadlo, myslím, že nijak, zůstalo to nedořešené.
Jumper - taková sci-fi podívaná na sobotní večer. K tomuhle filmu nevím co napsat. Jediné co mi utkvělo v paměti jsou ty el. šoky, co tam S. L. Jackson uštědřoval H. Christensenovi, připadalo mi to jak kdyby lovili kapra na Vánoce, pořád tam sebou škubal. Jako ono asi jinak ty skokany zastavil nešlo, je to jediné logické lovení těchle lidí, ale dralo mi to nervy.
Ratatouille - mno, tak jako tahle kreslená krysa mě celkem zklamala, nevím co na tom všichni měli, je to pěkně kreslené, ovšem tím to hasne. Čekala jsem něco nového, ale nic new jsem tam nenašla.
Asterix a Olympijské hry - blbárna na sobotní odpoledne, Asterix a Kleopatra is best!!!!!! Pár vtipných scének jsem tam našla, ale jinak nic.
Hancock - očekávala jsem od toho víc srandy, a ještě k tomu Willa daboval někdo jiný než obvykle, no fuj.  Nevím jak to mohli uvádět jako komedii, bylo to spíš drama.
Indiana Jones a Království křišťálové lebky - tak tento film jsem si pouštěla asi na čtyřikrát, vždycky mi do toho začal někdo kecat a mě uniklo o co tam jde, páč hned na začátku to tam začnou všechno popisovat, kdo co kdy kam schoval a to mi při tom neustálém rušení prostě do hlavy nelezlo. Ale nakonec jsem to zvládla a je to klasický Indiana Jones ovšem s bonusem, který představoval Shia. Ale ufouny jsem v tom opravdu nečekala!!!! to bylo překvapení večera.
Letopisy Narnie: Princ Kaspian - pěkná pohádka, libil se mi i první díl, takže jsem musela vidět i dvojku a vůbec mě to nezklamalo, (až na to, že jsem pořád čekala až se tam objeví Aslan, a ten kocour jeden se tam objeví až na konci). A ještě jsem teda hleděla, že ve trojce rozdělí sourozence Pevensiovi , ale i tak se na trojku moc těším.

Teď přemýšlím, co jsem ještě viděla a nemůžu si vzpomenout, v kině jsem nebyla strašně dlouho, snad to napravím, jen doufám, že se se Zbyškem konečně domluvím na nějakém filmu (on je totiž hrozně náročnej divák, víte)
 
posted by kikski at 22:21 | Permalink |


0 Comments: