28.Březen 2009,20:36

Ať bydlíte v jakémkoli městě na jakémkoli světadíle,nic vám nezaručí , že nepotkáte svého bývalého. Některých se straníme, ale některé bohužel potkáváme rády…ano ty přitažlivé, se kterými ani nevíme proč jsme se rozešly.A když je potkáme, chováme se jinak jakoby to ani nebyli bývalí…může se vám stát, že s nimi chcete spát, ale proč? Je správné si znovu začínat to, co již jednou skončilo? Vidíme naději na dobrý sex, co jsme zažily? Ale skončí to zase tak dobře? Říkáme si, že nemůžeme nic  ztratit, ale po jednom polibku ztratíme důvěru sami  v sebe. Jsme opravdu tak zoufalé, že si musíme začínat s bývalými? A proč se jedni bývalí bojí těch druhých? Vždyť oba mají před jménem titul EX. Je to snad v nás?Dáváme jedním naději a těm druhým ji bereme? Vždy mne přitahovali muži se kterými jsem neměla jistotu, že se ozvou…je to napínavé, neříkám, že ti co vám napíšou 100x za den jsou špatní, jen to není tak vzrušující a nejsou tak sexy jako hrdinové akčních filmů. A proto, když potkáte svého zlého bývalého nemůžete mu odolat, ani nevíte proč. A jelikož já bydlím na maloměstě hned se  o vás začnou roznášet skvělé drby, které se dostanou k  vašemu hodnému bývalému..a ten se začne zlobit.

Ale proč?  Mělo by  mu to být jedno, můžeme si přeci dělat,co chceme. Bohužel, přesto jak dnes každý říká, že je svolný ke všemu a hrozně free..není tomu tak. Každého zajímají vaše chyby, řeší vás a vaše vztahy a nebaví se o sexu, tak jak říkají, že se baví. Ale nemusí vám vadit, že vás  řeší, protože ti, kteří byste chtěli, aby vás řešili vás řešit nebudou.

Mých zjištění za poslední týdny bylo mnoho. Někdo chce děti,někdo jen sex, někdo chce vztah, někdo se ho snaží udržet, i když se to zdá nemožné, každý chceme něco jiného. Já bych chtěla potkat někoho v obleku Pierre Cardine..ale je někdo takový pro mě?

Občas zjistíte, že jste udělali chybu a je vám do pláče, ale jaký by byl život bez chyb? Musíme chybovat, abychom se mohli poučovat a jít dál. Ale říkám si,co je tak špatné na tom políbit někoho? Věci, které nepřijdou špatné vám mohou přijít špatné někomu jinému a naopak. Ale já si myslím, že život je plný překvapení, z nudného večera se stane večer neočekávaný…a já miluji překvapení…miluji život,  svůj život a vše kolem něj…celý můj příběh se skládá z tisíce malých střípků a jen já si je občas složím v hlavě dohromady. A není nic lepšího než žít a užívat si život s tím dobrým i zlým, co přijde..

A nakonec, když je vám s někým dobře, stačí vědět s kým…ostatní už přijde samo..

Plzeň? NY? Paříž?

Asi  bych dopadla všude stejně.

It has been written:)

Love my life, and life can´t be without men, It´s true

 
vložil: krisThynka
Permalink ¤


0 Komentáře: