11.Duben 2009,10:55

Chceme žít přítomností, někteří budoucností. Jenže občas nám hlavou projede záblesk minulosti…A občas neumíme udělat krok vpřed, i když bychom hrozně chtěli a snažíme se , stojíme stále na tom samém místě. Dny plynou, dějí se nové věci, ale my stále nehybně stojíme. Může se stát, že se nám zdá, že jsme se posunuli? Ale následně zjistíme, že jsme se jen otočili kolem své osy. Jak tedy máme přejít a překonat věci, které se nám staly?Nemůžeme, protože ty věci nás stále potkávají, na každém rohu a čím víc se jich  chceme zbavit tím míň zmizet chtějí. Mnoho lidí vám řekne, že to nemáte řešit…nevrtat se v minulosti, kterou už nezměníte, mají pravdu…ale opravdu existuje někdo, kdo se nevrtá v minulosti? A jak to udělat, když máte pocit, že jestli nevyřešíte minulost nebudete mít budoucnost a budete se stále plácat na stejném místě? Myslím, že už jsme dost staré na to, abychom mohly říct, to co si myslíme a mohly říct svoje názory..Bohužel hloupost vládne světu a nejspíš nás vždy někdo odsoudí, vždy tu bude někdo kdo se vám povrtá v životě..vždy budeme mít nějaké škraloupy a něco přes co se budeme muset přenést..a tak jediné, co nejspíš vyřeší náš blok a zapříčiní náš postup,je čas..

Když zjistíte, že vás váš pateční objev zas tak moc nežere,řeknete si že jste udělali pokrok a přiznali si jak jste na tom. Ale je tok něčemu dobré? Vědět  a zároveň nevědět, co jste udělali špatně, když se vám neozval..Ale když si můžete říct,že jste se mu nejspíš nelíbila  a že to tak chodí, vám se přece také nelíbí všichni hezounci vašich kamarádek. Je to tedy možná lepší pro naše ego, říct si jednou pravdu a ne stále si něco nalhávat, i když na lež jsme v podstatě zvyklé, slýcháme ji dnes a denně..a někdy jsme za nic i rády:)

A když se jednou poučíme a přestaneme se ohlížet zpátky ,otevřeme oči a podíváme se před sebe možná nás čekají lepší zítřky..možná jenlepší večerní párty..možná jen lepší drink..ale co když ?

Proto neotáčejme se stále, a ani nemysleme na budoucnost..vždyť žijeme v přítomnosti

 
vložil: krisThynka
Permalink ¤


0 Komentáře: