04.Březen 2009,14:06

Rozchod, věc kterou si zamilovaní nepřipouští, páry které se často hádají se jí bojí, a svobodní o ní nechtějí mluvit.

Stav kdy se ocitnete  sami z jakéhokoli důvodu se může zdát nepříjemným. Ale je tomu opravdu tak? Proč se tedy lidé rozcházejí? Ano existují páry které se vroucně milovali,ale nemohli spolu být, ale existují  i  takoví pro které je rozchod vysvobození.

Bohužel se nyní nepočítám ani do jedné předcházející kategorie. Patřím totiž do kategorie: "Nemůžu s nikým vydržet a když už vydržím, on nevydrží se mnou". A proto je rozchod někdy jediné řešení, i když toho druhého milujete.

Jednoho dne se vzbudíte, otevřete oči a dojde vám, že už to není jako dřív. Začnete přemýšlet, jestli je ten nový stav lepší nebo horší. Převážně dojdete k závěru , že lepší. Jenže po každodenních hádkách, mizivé konverzaci a stereotypu přijdete na to , že to nebyl obrat ani k lepšímu anik horšímu. Ten druhý je stále stejný, ale když zamilovanost opadne, vidíte toho druhého v jasném světle. Těm kterým je přáno, se umí s tímto poznáním smířit a k rozchodu nedojde. A těm kterým se to nepodaří dopadnou stejně jako já. Budou chvíli pátrat po tom co udělali špatně, ale nakonec se zvednou oklepou, řeknou si že život jde dál, a vyrazí na lov. Vstříc novým láskám a novým rozchodům.

 
vložil: krisThynka
Permalink ¤


3 Komentáře:


  • 11.03.2009 11:08:19, mr.oto888

    Mas to hezky napsany moc se mi to libi;-)

  • 05.03.2009 02:55:33, PeeT_17

    Tak pokud to vydíš takhle tak ti upřímně závydim!!!Můžu ti ktomuu říct jen jedno,jestli si vyrazila na lov po tutej době tak apsolutně si popřela vše cos kdy mi tvrdila!!Jen je škoda že si dodnes nedokážeš uvědomit haldu věcí co si doteť přehlížela.Což je mi velice líto.A přehlíželas to proto že sto nechtěla vydět ale je halda lidí který to možná mrzí víc než ti dávaj najevo.Jen je škoda že ti to neřeknou,proč?protože znaj taky tvou povahu.Stejně jako já,a to cos tu napsala tak promiň ale v několika věcech se tu mílíš a dost,kdybys otevřela oči pro život a ne jen proto co ty chceš tak by sis uvědomila moc věcí.Třebas že i potom všem co se stalo a nebylo to pronikoho příjemný sou lidi ktterým na někom stále záleží a nejenom to.A to co tvrdíš že se začalo omezovat a komunikace atd....nastala díky jiný chibě než tu uvádíš.Občas by tto chtěla si přiznat nějaký věci nejen tvrdit a psát zaujatý věci ale dokázat se dívat i jinam.Což si tvrdila že si udělala ale stejně si došla ke stejnému závěru.užívej si a dělej co chceš ale víš sama dobře že já natebe a ty na mě nikdy nezapomeneš.ten víc jak rok společného života nikdy nevymažem a všchno to krásné vnás zůstane napořád.a tim že budeš se předemnou ukazovat a pak následovně utíkat to nikdy nevyřešíš.Jestli něco chceš musíš si zatim jít.jen mi mrzí natobě pár věcí.To bže člověk se postaví k pravdě ukáže co vše v sobě má ale tim že předtim vše zahodí a uteče tim nedokáže nic.Promiň za vše trápení ikdyž teť už ti to je jedno podle toho co tu píšeš,ale nikdy aspoň netvrď co neni pravda.A pokud je tak tak snad uvydíš kde ta chyba vážně byla.Nikdy zato není zodpovědný pouze ten jeden,ale vždy společně vtom jedou oba.jen se jedná oto co oba chtějí,a myslim si že obá sme chtěli jediné,být stim druhým spokojeni a šťastní,udělal sem pár chyb a uvědomuju si je ale to poslední počem si to vše zahodila mi mrzí neskutečně.Dosdnes nevíš jak sem to myslel když sem to řek,a vydělat jen to tvoje a nikdy sem nemohl ti to vysvětlit,protožes nechtěla:-(

  • 04.03.2009 14:54:09, Maxik39

    krasne napsana pravda :(