03.Květen 2009,14:12

Nejhorší ze všech lží je, když lžeme sami sobě. Když se nám stane něco hrozného a my si říkáme, že nás to nebolí. Když zradíme přítele a říkáme si, že to nebylo tak hrozné. A když si říkáme , že chceme být sami…A nakonec stejně zjistíme, že ve všech mužích, které potkáme hledáme potencionální partnery..Proč bychom tedy měli někomu věřit, natož sami sobě,jestliže žijeme ve světě plném lží?

Proč to tak vůbec je? Proč dokážeme říct pravdu jiným a ne sami sobě? Bojíme se toho, co bychom o sobě zjistili? Vždyť se snad známe dobře..ale občas nechceme být takoví..

Život je jako kruh..zkuste se někdy podívat okolo sebe..

Proč jsou někteří lidé spolu?! Je to asi tak , že někdo chce spát s někým..ten zas s někým jiným..a tak to narůstá geometrickou řadou ..ale kde je ta láska? Myslím si, že když se najde někdo, kdo chce někoho a ten druhý chce toho prvního, může to vyjít( snad), ale to se dnes stává velmi zřídka. A tak si všichni lžeme,jsme s někým kdo v podstatě touží po někom jiném. Předstíráme, že je všechno krásné a zalíváme to litry alkoholu..A někteří z nás doufají, že jednou se nám poštěstí a potkáme někoho, kdo bude chtít jen nás.. a pak přestaneme snít naše sny a začneme žít opravdový život..ale možná je to právě naopak. Některé věci se asi opravdu stávají jen v pohádkách a v romantických filmech..občas se mi stýská po tom vztahu, po tom být s někým o kom si myslíte, že vás miluje..přemýšlím o své první a asi poslední lásce na první pohled..jaké by to s ním bylo…ale všechno jsou to jen přání nebo sny..možná lži..sladké lži..ale když zjistíte, že svět a život je jiný než jste si ho vysnili v pubertě, nezbývá vám nejspíš nic jiného než žít a občas zalhat ..i sami sobě..snad abychom se měli líp..snad abychom zas mohli věřit v lásku na první pohled nebo na lásku vůbec..nebo jen proto abychom měli pro co žít

 
vložil: krisThynka
Permalink ¤


0 Komentáře: