20.Říjen 2008,11:00
Včera večer jsem lehce přemýšlel, jak si naplánovat týden, abych se nějak slušně zaměstnal a neměl čas přemýšlet nad věcmi, se kterými nic moc nenadělám.

Klasicky jsem samozřejmě nevymyslel nic a vytuhl někdy k půlnoci, když mi kulisu k tomu dělal seriál 24 .-) možná symbolika?

Ať to vezmu odkudkoliv, tak jsem rozhodně neměl v plánu vstávat o půl čtvrtý s krutou křečí v žaludku.. Ale jak se říká, když se daří, tak se daří, ne? U mě to dneska teda platí dvojnásob, protože jak líp začít nový týden než 4mi hodinami spánku a bolestmi, kdy si člověk chvílema přeje,aby radši nic necítil? Takže pokud takhle týden někdy o půl čtvrté ráno dnes začal, jak bude asi pokračovat?

Kvanta otázek a odpověď žádná, co bych taky čekal, že jo. Ale já jsem optimista, nic jinýho mi ani nezbývá. Možná se dneska dokonce konečně dokopu k tomu, abych si zašel do spánkovýho studia, nechal se tam poměřit a koupil si matraci, na který spaní nebude podobný středověkýmu mučení, ale pořádně se na ní vyspím. Jo, to bych mohl a hlavně určitě i měl. Třeba překvapím i sám sebe...
 
vložil: megawir
Permalink ¤ můj život ¤


0 Komentáře: