23.Září 2011
Někdy v minulosti se mi ozvala na inzerát ze seznamky holka, vlstně už to byl historický inzerát, který tam tak ležel a já ani nevěděl, že je. Každopádně mi dorazil email, časem fotka, došlo k zjištění, že není ani moc hezká má malé dítě a je na horní hranici mého věkového omezení. Tak s vědomím, že to nevydrží ani týden, jsem ji nechtěl odmítat a trpělivě jsem čekal až pozná, že se lidem moc nepodobám. Jako vždy došlo na téma linux a mé bájení o úžasném operačním systému, který vhledem a rychlostí překonává win o několik let dopředu. Což je pravda, ale nikdy sem nečekal, že si ho daná osoba bude chtít nainstalovat dle mého vyprávění :-) Nepovedenou instalací si zlikvidovala PC a já jí ho jel zprovoznit.
Tady nastává bod zvratu. Když se usmívala na svou roční holčičku, tak byla docela hezká a to mimčo bylo také kouzelné. Dokonce sem se zavřenýma očima spořádal nějaký vývar z masa, raději jsem nechtěl vědět co tam předně plave. Pro teoretického vegetariána to nebylo moc úžasné jídlo. Zjištění, že jí skoro pořád jen maso také moc dobré nebylo, dokonce sem se trochu i bál nějakého vztahu. Na druhou stranu sme si celé dny psali po ICQ, dokázala mě i uargumentovat v debatě, což se nikomu jinému nepovedlo. Hledal jsem nějaký důvod jak se s ní vídat. Přišel sám, chtěla prodávat nějaké mastičky, tak sem jí začal psát webový obchod a pro debaty nad vzhledem jsem k ní každý pátek jezdil na celý den. Tím sem si práci posouval na sobotu. Začal jsem chápat, že obtloustlý programátor pro krásku, která mluví jen o ježdění na kole a chození po horách, není. Proto jsem se snažil zhubnout, jedl jsem u ní své noční můry a zvykal si na ně. A hlavně jsem jí začínal mít rád, tím jak se chovala k malé, ke mě, byla chytrá, skoro dokonalá. Po pár týdnech sme chodili do kina, neb se mi povedlo ukořistit lístky zdarma, koupil jsem si kolo, abychom mohli jezdit kolem HK. Docela sem se asi zbláznil, byl sem s ní minimálně jednou týdně na celý den a zbytek času po ICQ.
A pak přišla rána, náhodou sem objevil na seznamce její inzerát, jak hledá kluka. což mě docela zdrtilo, asi nevíc její oznámení, když jsem se jí zeptal proč a ona mi s lehkostí odpověděla, že jsem jen kamarádi, neb to měla napsáno v profilu, když mi odpovídala na inzerát. Jiskra nepřeskočila, ale neví proč by kamarádství nemohlo pokračovat. Tou dobou už jsem byl zoufalý, co dál, moje zamilovanost nešla zastavit. skončit všechno když byl webový obchod skoro hotový a zklamat jí se mi nechtělo. Naštěstí jí odpovídali jen lidé horší než já, tak to zas několik měsíců šlo jako dřív. Jezdil jsem k ní, hrál si s malou a s ní, jejími vlasy, byl sem v sedmém nebi, když se ke mně naklonila. Vlastně jsem byli stále spolu.
No a pak přišel ten den, kdy mi oznámila, že má božského kluka, velkého sportovce a cestovatele. Můj sen se rozplynul a mně zůstaly jen slzy, děsný pocit samoty a smutku, když se na ní podívám. Nechápala proč bychom se měli přestat vídat, vždyť jsem od začátku věděl, že jsem jen kamarád. Už jsem jí 2 týdny neviděl, jen sí píšeme po ICQ a můj mozek to stále nezvládá. Nedokážu myslet na nic jiného, když se snažím programovat, tak jen tupě civím do prázdné obrazovky, ani filmy mě nebaví. Vím že bych se měl učit kvůli pohovorům na novou práci, ale můj mozek to nezvládá. Nebo spíš jen jeho hloupá část, do které jsem už bušil pěstmi, nic nepomáhá. Tak toto je má největší chyba v životě.
 
Autor: mir.1 v 16:05 |


Komentáře (0):