Angína - no skutečně jak se sere, tak se sere.. - jako u mě to jde už asi průjmem, protože co se s mým tělem stává a jak si každý bacil a viróza se mnou zahráva, to je nemožné, neuvěřitelné, ale bohužel pravdivé.
Krk v jednom ohni, polykat nemůžu, tudíž ani jíst a pít. Cítím se tak, že snad umírám. Domácí slivovice nezabrala, ani odpuzujíc páchnoucí a ještě hůř chutnající bylinkový čaj nepomohl. Nahřívám se biolampou za desítky tisíc a můžu říct, že je to pěkný šunt.
Vypadám jak vyoraná myš, sedící v růžovém županu před monitorem, neučesaná, nenamalovaná - jen tak. Na tváři pár červených fleků - ačkoliv nevím, jak se mi tam vyrojili, opuchlé a unavené oči, červené rozpraskané rty, odřený zšupinkovatělý nos. Ano, tak takto mi to dneska sluší. Aspoň jsem ale díky chvilce času a marodění pěstila své ruce a obočí.. - ale co z toho, stejně se na mě nikdo dneska nedívá :D
Zítra.. snad už zítra bude lépe.. - ano, další antibiotika - myluju ty pastilky, co se užívají co 8 hodin pravidelně a já vždy aspoň minimálně na jednu v ten onen den zapomenu... Ale těším se na ten pocit, až se budu cítit alespoň o chlup lépe, než-li teď..
Prodloužím si svaťák o jeden týden, ale co z toho, že se stejně pod těmi prášky nic nenaučím? No budou to ještě běsy před tou maturou.. :D
Bůh mi žehnej .... napsal/a: ssemmy 20:32 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář