1.1.... Co je dál?

01.Leden 2008
    A je první den roku 2008. A hned se stalo dost věcí, nad kterými jsem přemýšlel... Dvě z nich jsou velmi osobní, ale o třetí napíšu.
    Dneska asi ve 3 hodiny ráno, zmlatili nějakého člověka 6 lidi. A jako co s tim, že jo. No stává se. Každý někdy dostával. Jenže nejvíc mně nasralo, že když ten chlap ležel na zemi a 6 nějakých čuraku do něj kopali. A musela ho zachraňovat holka, což se ji moc nepodařilo.
    Nedavno jsem četl jednu diskuzi, něco o cikánech, a asi 99% lidi psalo, že jsou čuraci atd. Já nevím jaké jsou. Ani jednoho jsem nepoznal. Ale na ty diskuzi jako hlavní důvod byl ten, že oni někoho mlatěj jenom když jich je víc.
    A co vidime teď? Čim se liší ty Češi, které v 6 mlátili jednoho, od cikány? A ničem. Jsou úplně stejný. A takové lidi jsou kolem mě. Potkávám je každý víkend. A jsou ožralé, zhulené, jsou úplně mimo. Že ani nemá cenu s nimi to probírat.
    Opravdu mi to sere.

Vysoká životní úroveň spočívá v tom, že vydáváme peníze, které ještě nemáme, za věci, které nepotřebujeme, abychom imponovali lidem, které nesnášíme.
ORSON WELLES
 
Autor: voofy v 23:20, |

Komentáře (0):