09.Říjen 2007, napsal weenas.v v 22:36 ... co je novýho
Zdravim všechny, který tohle budou číst...........tak je to tu. Začal další rok na vysoký v Praze. Sem už tu dva týdny a hned bych se vrátil zpět do prázdnin, kde sem potkal mnoho skvělých lidí, včetně Slávinky. Ve škole jde to ráz na ráz, nevím kde mi hlava stojí, a bude to horší, hlavně v programování v jazyce C++ a matlabu a do toho vyrovnávací počet, kde musíte zapojit všechny bunky v hlavě a zavolat na pomoc i ty co nemáte :). Přednášky teď máme v menších místnostech, takže když je nás plná posluchárna a sedíme tam třeba 2hodky tak se tam po deseti minutech všichni připadáme jak v sauně, no něco hroznýho, doporučil bych jim klimatizovat tyhle mistnosti nebo tam dřiv pojdem. No o škole toho bylo napsáno už dost.
Víte jaký den se mi teď nejvic líbí? Je to pátek. kočíme ve škole a já mužu odjet domů za mými nejbližšími. Tím myslím moji rodinu, která mě podrží vždy když sem v prdeli. Přijel sem ted domu a přijel i muj friend Šmetla, který přijel z jižních Čech, kde pracuje.Hned v pátek sme oslavili ůj svátek, který se mnou neoslavil, protože makal. No popíjeli jsme venku u vínek a pak sme šli dělat bordel do hospy...těžká pohoda zavládla. V sobotu sem s ním pak šel si zahrát, kde se mi stala věc která se mi ještě nestala. Za 15min.hry jsem si nalomil palec u nohy a teď musí chodit o berlích, no říká se, že všechno jednou poprví, tak sem si zažil konečně i tohle.Jel sem další den do nemocnice, kde mi doktor řekl že mám naprasklý poslední článek v palci u pravé nohy.Řekl že nemusim mít sádru tak sem si ji nenechal dát. Takže teď budu chodit 3týdny o berlích.
Nakonec bych chtěl pozdravit moje nový zlatíčko, s kterou se teď mám velmi dobře i když se vídáme jen o víkendech. Doufám, že mě budeš mít ráda pořád takovýho jaký sem, protože já už se nezměním, ale ty ještě jo, cítím to.Jen kvůli mě. Užijem si každou chvilku spolu, jako by to byla poslední chvíle před koncem světa. Ty víš. Muckuju tě kotě, těším se na tebe.......
 
Komentáře (0):