? to prdel no:-D   13.Duben 2006


Denisa tě teď určitě nevyhodí. Jen ji předtím štvalo, že nechodíš na treninky a k tomu do ní hučela Sylva... Je fajn, že jste si to vyříkaly a jste kamarádky.

S tou Hvězdou...klidně ti napíšu znovu jak to bylo. Byli jsme si tam sednout jako kámoši. Mám spoustu takových kámošů a ty jistě taky, takže nic zvláštního. Sice mě přitahoval, ale nic jsem nechtěla. Když si pak začal, tak jsem ho odmítla a jeho to dost zarazilo. Ptal se proč, tak jsem řekla, že přece kvůli tobě. Na to odpověděl, že spolu nechodíte a je to trochu složitější. Šli jsme si sednout a povídal, že jste spolu něco měli. Něco jako volný vztah(což není chození)- když jste chtěli, tak jste spolu byli... To jsem měla se svým bývalým, takže jsem myslela, že vím o čem mluví. Prý to ukončil, protože v tom neviděl budoucnost, takže vlastně nebyl žádný zádrhel.
Hned to bral, že spolu chodíme, což mě překvapilo, ale přistoupila jsem na to. Jenže se později ukázalo, že ty to nebereš jako hotovou věc, zřejmě jen on. Jenže to už jsem nemohla couvnout. Pěkně si mě omotal kolem prstu. Dost mi na něm záleží.
Fakt se ti moc omlouvám. Nikdy se mi tohle nestalo Vypadá to, že jsem ti ho přebrala, ale nebylo to vědomě a už vůbec úmyslně.
Spíš se k tobě Lukáš nezachoval hezky a to mě na něm mrzí. Nevím, jestli to bylo mezi váma nedorozumění, ale vlastně to s tebou nevyřešil. Spíš to vzal jako hotovku a už se nezajímal, jestli jsi na tom stejně :(
Můžu se bát, že se mi to stane taky, ale to je risk, který jsem kvůli němu ochotna podstoupit. Keždý den v sobě skrývá něco podobného. Kdybychom se měli pořád něčeho bát a couvat, tak si můžem rovnou hodit mašli( obrazně řečeno- nemám ráda řeči o sebevraždě).
Lidi tady v Praze jsou jiní než na Moravě. Bohužel se v nich jěště tolik nevyznám, tak někdy vypadám dost najivně... Ale každým dnem se učím.

Jsem moc ráda, že máš někoho, s kým jsi šťastná

Zítra do metra nejdu. Mám přednášku. Půjdu až ve čtvrtek. Jen mě napadlo, že hás snad nebudou rozhazovat po více stanicích. Snad budem min. po dvojicích nejlépe všechny pohromadě. Uvidíme. Myslím, že to bude ještě zajímavé.

Měj se hezky, zatím pa. napsal/a: x.o.x.o 00:49 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář