30.Prosinec 2007

Neuvěřitelná fakta

V Libanonu je mužům dovoleno mít sex se zvířaty, ale tazvířata musí být samičky. Sex se zvířetem mužskéhopohlaví může být trestán i smrtí.

V Bahrainu je lékaři-muži dovolenovyšetřovat ženské genitálie, ale nesmí na ně hledětpřímo. Je mu dovoleno sledovat pouze jejich odraz v zrcadle.

Muslimové se nesmí přímo dívat nagenitálie mrtvoly. To se také vztahuje na zaměstnancepohřební služby; pohlavní orgány zemřelého musí býtneustále zakryty cihlou nebo kusem dřeva.

Trest za masturbaci v Indonésii jestětí hlavy.

V Guamu jsou muži se zvláštnímpovoláním - objíždějí venkov a deflorují mladé panny,které jim za svůj první sexuální zážitek dokonce platí.Důvod: podle guamských zákonů se panny nesmějí vdávat.

V Hong Kongu může podvedená ženazabít svého cizoložnického manžela, musí to ale udělatholýma rukama. Oproti tomu jeho milenka může být zabitajakýmkoli způsobem. (A! Spravedlnost!)

V anglickém Liverpoolu je prodavačkámdovoleno chodit nahoře bez, ale pouze v obchodech s tropickýmirybičkami. (Ale samozřejmě!)

V Kolumbijském Cali je ženě dovolenomít sex pouze se svým mužem a když je to poprvé, musí býtv pokoji přítomná její matka jako svědek celého aktu.

V bolivijském Santa Cruz je pro mužeilegální mít sex s ženou a její dcerou zároveň.

V Marylandu jsou ilegální automaty na kondomy. Zákonem jepovoleno umístit je pouze "na místa, kde je alkoholprodáván ke konzumaci tamtéž." (Že by to byla skvělázemě? Určitě ne tak skvělá jako Guam!)

Pokud byste křičeli celých 8 let, 7měsíců a 6 dní, vyprodukovali byste dostatek energie nazahřátí jednoho šálku kávy. (To stěží stojí za to.)

Pokud byste prděli důsledně 6 let a 9měsíců, vyprodukovali byste dost plynu na vytvoření energiesrovnatelné s energií atomové bomby. (No, to už je lepší.)

Budete-li bušit vaší hlavou do zdi,spálíte 150 kalorií za hodinu. (To pořád nepřekonává tenprasečí kousek.)

Lidé a delfíni jsou jediné dvaživočišné druhy, které dělají sex pro potěšení. (Avepríci mají pulhodinový orgasmus? To není fér!)

Nejsilnější lidský sval je jazyk.(Hmmmmm.TENHLE raději nekomentuji..)

Praváci zijí v prumeru o devet letdéle nez leváci. (Kdyz umíte pouzívat pravou i levou rukoustejne dobre, tak se deje co?)

Mravenec uzvedne až padesátinásobeksvé váhy, může táhnout až třicetinásobek své váhy avždy padá na pravou stranu, je-li intoxikován. (pitím malýchlahviček čehosi..?) (Jestlipak tenhle výzkum nesponzorovalavláda?)

Polární medvedi jsou leváci. (Kdoví? Koho to zajímá? Ptám se: jak jste to zjistili?)

Sumec má více nez 27000 chutovýchpohárku. (Co muze být tak chutného na dne rybníka?)

Blecha dokáze skocit do dálkyrovnající se 350ti násobku její délky.To jako kdyby clovekdokázal preskocit celé fotbalové hriste. (30 minut? Umíte sito predstavit? A proc zrovna cuníci?)

Sváb dokáze zit az devet dní bezhlavy a az teprve potom zemre.

Samecek kudlanky nábozné si nemuzeuzívat sexuálních radovánek s hlavou, protoze samickazacíná sex tím, ze mu hlavu urízne. (Milácku, uz jsem doma... Coz si takhle...)

Někteří lvi se páří více nežpadesátkrát denně. (V mém dalším životě chci POŘÁD býtprase - kvalita vítězí nad kvantitou.)

Motýli mají chuťové orgány nachodidlech.

Oko pštrosa je větší než jeho mozek

Hvězdice mozek nemají.

Po přečtení toho všeho řeknuakorát: Ty zatracený prasata.

 
Autor: your.imp v 13:59, |

Komentáře (0):