20.Březen 2008
...Je to příklad jako z učebnice...možná esoterici by z něho měli radost, možná i věřící by si lebedili...Já však nejsem člen a ani přímý zastánce žádného směru, přesto se mi to stalo !!!
...Tenkrát z neznámých důvodů jsem spadla na gymplu při hodině informatiky pod pc. A tenkrát se to stalo...Byla jsem v tunelu,byl dlouhý a hodně temný...uprostřed byly koleje a kolem nic, jen hodně hrubý štěrk...Tunel se pomalu sužoval...a na konci bylo maličké světýlko...opravdu jen taková zář, jakoby z malého okénka !!! Ale postupně se zvětšovalo jak okénko, tak zář, až mne oslnil prudký proud světla !!! Z toho světla vystoupil muž....měl dlouhé šaty, světle modré....šedivé vlasy i vousy, dlouhé...a nad hlavou jasný kruh, "svatozář"...Pomalu se přibližoval, jas se zvyšoval...když byl v mojí bezprostřední blízkosti, natáhl ke mne ruku...Ale zničeho nic...jeho postava začala couvat, ruka se stáhla a muž zmizel docela !!!
...Když jsem otevřela oči, stáli nade mnou čtyři záchranáři...a pekelně mne bolela hlava !!! Byla to snad ta pověstná brána mezi nebem a zemí ???
Vložil: 8Therese4 ¤