21.Březen 2008
...Celkově jsem stihla potkat různé lidi, různé povahy...Po začátku si brala osobně každý extrém, každou odchylku...ale postupně mi to tak nějak přišlo normální...začínala jsem chápat podstatu i to, proč sem vlastně lidi chodí !!! Jednoduché...nuda !!! Moc emocí, nemoci se projevit jinde...toť jsou hlavní důvody, proč jsou tu lidi, kteří jiným pijí krev !!!
...Říkám si, který extrém zahrnout a který ne...Aby vlastně bylo vidět, že všechno je jenom hra....i když něco dojde tak daleko, že to dokáže zahýbat jak s osudy, tak to strašně působí na lidskou psychiku !!!
...Vzpomínám na kluka, muže, chlapa...který jak se nakonec ukázalo, trpěl rozdvojením osobnosti...Pod jedním nickem navštěvoval fora jako moc milý, slušný a hodný kluk, pod druhým jako zvíře... které nezná meze, hranice a žádnou míru !!! (pozn. nebudu nicky uvádět - děkuji za pochopení ) Lidi ho nesnášeli, odcházeli z fór...Kdekoli se objevil,panovala nechut a strach !!! Nevim, co mě k tomu přimělo, ale já se ho rozhodla sledovat a snažila jsem se mu nějak vysvětlit, že jeho chování je neomluvitelné, že ty lidi děsí a takhle se rozumný člověk nechová...Snažila jsem se být nad ním, nad  věcí !!! I když mi sliboval, že mě přiváže ke křeslu u zubaře  a rozvrtá celou hubu, když mi vyhrožoval, že si mě najde a vošuká a tím mě nakazí AIDS, že si mě najde a rozbije v baráku všechny okna...že mě vezme  a hodí do úlu a bude se dívat, jak mě uštípou včely...Přesto jsem byla asi jediná, kdo s ním vycházel a snažil se mu ukázat cestu...Kdyby to v tuto chvíli nebylo příliš dávno, našla bych i odstavec, ve kterém mi děkoval,že jako jediná jsem ho podržela a stála při něm, že jsem jako jediná s ním za každých okolností mluvila slušně....to je věc, která mi stála za to !!!
...Další vzpomínka patří muži, který po mne chtěl, abych ho vyslechla, abych s ním mluvila...že  má ženu, že má všechno.....ale syn je daleko, žena v církvi a málo se vídají.....že by prostě chtěl, abych s ním prohodila pár slov !!! Stalo se...on mi posílal sálodlouhé maily a já si s ním psala....Nezapomínal udávat věci o jeho životě, strašně podlomeném zdraví, že už ani nedojde do lesa za barákem !!! A pak přišli věci, kdy mne tento  muž začal obtěžovat...navštěvoval všechna moje fóra, kde mne vychvaloval do nebes....psal mi nesmyslné hory vzkazů....Jediné , co ho začalo zajímat, bylo kde bydlím....Přitom jak sám poznamenal nedojde ani za barák....měl velmi divně vyplněný profil a nakonec se ukázalo, že je mu přes sedmdesát.....Přesto mne takhle obtěžoval asi dva měsíce a já dostala další zkušenost, jací asi lidi na netu mohou být !!! ČIN ČERTU DOBŘE...
...Uvedla bych ještě jednoho člověka...příklad toho, jak se člověk může na netu zmýlit !!! Poznala jsem na fóru kluka, měl fajn názory, byl pohledný ( jedna černo-bílá fotka )a prostě jsme si tak nějak rozumněli !!! A to po celou dobu, co jsme se potkávali...A tak přišla otázka ta, proč se nesetkat !!! A stalo se....čekala jsem kluka, který měl splňovat všechno to, co jsem si přečetla a co jsme viděla !!! Představa však byla poněkud jiná...Ten  človíček, který na netu mluvil jako kniha, blábolil úplné nesmysly, a obrázek, fotka, který zachycuje pouze jediný okamžik, byl taky poněkud zkreslený !!! Když mi začal při prvních pár krocích vyprávět, jak se bál schůzky, tak se raději dvakrát umyl a jestli jsem si všimla, že je oholenej a přitom mu všude trčely vousy....Když mi začal vyprávět, jak v nedalekém stánku zlevnili úplně hnědé banány, ale že jsou levné, kilo jich koupil  a hned snědl...a jestli prý taky nechci...Naprosto vymizel ten hezký pocit ze slov, které sršeli na sklo monitoru...Rada na závěr: NIC NENÍ TAKOVÉ JAK TO VYPADÁ !!! A dokonce to mělo dohru...Když jsem zjistila, že to je úplně jiný člověk, usoudila jsem , že tento vztah by budoucnost neměl.....a hned to ukončila !!! Jenže to on nesnesl a pomstil se mi tak, že všichni, kdo mě měli na fórech dosud rádi, tak se ode mne odvrátili po tom, co jim vylíčil nějaký úžasný příběh o tom, jaká jsem či nejsem !!! Takže přátelé byli pryč...je fakt, že někteří se s ním i potom naživo setkali a uznali, že pravdu jsem měla já...že je člověkem poněkud jiným a dosti nesympatickým, bohužel...věděla jsem sice, že je jasné, že všechno bylo dáno jen tím, že jeho verzi slyšeli dříve...ale mě znali déle a přesto  mi nevěřili, vzala jsem to jako velkou křivdu !!! Však tohle nebyl ještě konec...Když jsem chtěla udělat Blog pro moje výrobky a tak nějak aby tam bylo něco o mě  (pozn. na Lidech.cz), tak zničeho nic se nabídl, že pomůže !!! Jenže přišel čas, kdy jsem si na netu začala rozumnět s jedním klukem a hodně jsme si psali....stejně tak jsem si v té místnosti hodně psala s jednou kamarádkou ...A on se tak nějak vkradl do její přízně a naočkoval ji k tomu, aby mi našeptávala to, že ten kluk neni ten pravý a že se k sobě nehodíme, at si s ním nepíšu !!! Když jsem prokoukla jeho záměr, nazlobila jsem se...On se rozhodl na Blogu přestat pracovat, zničil co tam doposud dal, všem smazal obrázky, které jim vyrobil, zničil ikony...a začal prostě škodit !!! Samozřejmě to nebylo naposled co se zjevil...MUŽSKÁ JEŠITNOST !!!
...A v dalším příspěvku se přesuneme na fóra a jejich tvorbu !!!
Vložil: 8Therese4 ¤


Komentáře (1):