02.Únor 2020, napsal Azazel-Andel v 01:47
Jistěže, na úvod si řekněme, že pokračuji a navazuji na styl mého předešlého počinu "Chrám svatého Lukáše aneb Boží království vaří". Připodobnil bych to k jednomu bodu ze "Šesti satanských ctností" (nejsem satanista, jsem ateista, který se touto filosofií, opakuji životní filosofií, nechává inspirovat a bere si z ní to co potřebuje). Tím bodem je "Rozkoš", ta může býti estetická, sexuální, emocionální, fyzická a nejvyšší formou rozkoše je umění. Když člověka přestane bavit jedna rozkoš, v mém případě jeden druh tvorby, tak si má najít novou rozkoš, nový druh či tvůrčí styl. Předmluvu máme za sebou, tak se pusťme do samotného článku.

Pět deka, deset deka, dvacet deka, třicet deka.. kilo chleba, kilo cukru, jeden rohlík, jedna veka..  všechno máme, co kdo chcete.. obchod kvete, jen si račte říct. Bratříček Ondřej Tesárek zaslechl podcastu hlas, a když ho zřejmě přestal bavit XChat, který společně s dalšími třemi lidmi spojenými v eseróčku 42ideas v roce 2016 koupil, tak si vytvořil ve své garáži podcastové studio. Nu a k tomu se nejnověji rozhodl stát oním vesnickým prodavačem.

Michal Tučný - Prodavač

Já mu samozřejmě přeji, nechť se mu v provozování "vesnického konzumu" daří, jsem človšk přející (zatím je pouze u zednických a rekontrukčních prací, tuším, zase až tak moc to nesleduji). Každopádně mu přeji, ať se mu daří 666 krát lépe než na XChatu, kde se mu a Gymovi v jakéci černé díře ztratili uživatelé, ti normální pokecoví uživatelé, a zůstala tam už jen 90 procentní enkláva sexoušů, perverzáků, úchylů apod. A kde mu paradoxně adminují křižáci. Tak se pojďme podívat na Ukrajinu za kapelou Semargl.

 Semargl - God Is Not Love

Z počátku, v onom roce 2016 byl Bratříček Ondra dosti aktivní, nejen na blogu cosi vykřikoval o vyrvání XChatu ze spárů korporace, o tom jak se XChat změní, jak po letech nevývoje přijde spousta vylepšení a novinek, včetně vzhledu. Po čase už se ale odmlčel a o všem referovali jen jeho společníci Flégl se Zálešákem. Ví ještě vesnický prodavač Bratříček, že vlastní XChat? Já si ovšem kladu jinou otázku, proč ho tato "parta nadšenců", jak sami sebe nazývali, vůbec kupovala, když ho dovedla akorát do kopru. Do naprostého marasmu. Proč nedala šanci jiným dvěma zájemcům?

Snad se tedy Ondřeji Tesárkovi se svým obchodem bude dařit výrazně lépe, páč kdyby následoval osud svého XChatu, pak by asi raději místní počkali než přijede do vísky pojízdná prodejna.


Anděl Azazel





 
Komentáře (0):