01.Prosinec 2019, napsal Azazel-Andel v 07:18
Nu, začali jsme pěkně zhurta, tedy sarkasmem hned v titulku. Ano, Libko bylo označováno jako server pro mladé, samo sebe označuje jako zábavní portál. A také mívalo kdysi 270 tisíc unikátních uživatelů denně. Ani jedno z toho už dávno předávno neplatí.

Když se podíváme do diskuzí, tak tam nalezneme (ne)svatou a nesourodou trojici. Jupite - Kouba - Azazel. A to je téměř vše. Jedno mají společné, jsou to důchodci, možná "důchodci", ten třetí rozhodně důchodce chatový.

http://photos.libimseti.cz/img/100914/7/mGPU_6zTRs.jpg

JupiteHans je známý troll snad ze všech známých diskuzí co na českém internetu jsou a kdy byly. Jedním z jeho znaků je fakt, že všude kde se vyskytl, tak rád hraje "Slovní kopanou", ať už se to tam či onde modifikovaně nazývá různě. Kouba je též známý troll, který ovšem trollování provozuje až na, dá se říci, profesionální úrovni. Má velkou řadu webů a blogů a nezdráhá se využívat totálního spamingu. Azazel je novinář a bloger, zakladatel projektu X-Magazín A-A jehož portfolio tvoří AzaNoviny, diskuzní fórum X-Fórum či jeho osobní blog Xglosy.



Mladí už obecně na chatovací a komunitní servery moc nechodí, mnohé už ani neznají. Mají své sociální sítě současnosti a zmiňované portály jsou pro ně něčím z pravěku, pokud tedy o nich někdy slyšeli. Ono i samotné osazenstvo chatovacích a komunitních portálů, nejen že gigavýrazně prořídlo (někde jsem dokonce použil obratů, že "chaťák je ohrožený druh" anebo, že se na chatech již drží jen "poslední mohykáni"), ono to osazenstvo také značně zestárlo, logicky, neb generační obměna se nekonala.


Takže on ten titulek není zase až tak překvapivý, pravda v podání diskuzí Libimseti je to až extrémní. Na druhou stranu, Libimseti je vlastně už také takový dědeček, a jeho léta nevyvíjený systém již trpí řadou stařeckých nemocí.


Anděl Azazel

 
Komentáře (1):


V 11.12.2019 10:39:28, gurubhagavan

http://internet.bloger.cz/