O autorovi
Autor blogu
Jméno: Chiquita.
Region: Praha 9
O mně: Miluj toho,kdo ti nerika,ze jsi sexy ale jsi krasna.Toho,kdo zavola zpatky,kdyz jsi ty polozila,ktery zustane vzhuru aby te videl spat-ktery liba tve celo.Toho,kdo te chce ukazat svetu,i kdyz nejsi zrovna miss.A ktery pratelum rekne:"Tak to je ona."
Můj profil

Kategorie

27.Červenec 2009

„Dobrý večer, u dnešních zpráv v osm vás vítá ReinaDevisová. Dnes večer bylo několik obyvatel městečka Ferton svědky tragickéudálosti. Při jednom z večerních filmových představení totiž zemřeladívka, 21letá Annie Wraithová. Policie prozatím nepodala k případu žádnévyjádření, příčina smrti dívky je prý stále nejasná…“

 

 

Bylo půl sedmé a pomalu sezačínalo stmívat. Annie se opírala o zeď u pokladen a občas nervózně pohlédlana hodinky. Její přítel měl, jako vždy, zpoždění, příště mu řekne, že filmzačíná dřív, třeba přijde včas. I pokladní už na ni vrhali zvláštní pohledy,přece není holka blázen, aby si koupila dva lístky a pak postávala před kinem.Vzápětí na to se u vchodu objevil Rick. Ledabyle si prohrábl vlasy a zmateně serozhlížel po prázdné místnosti.

            Děvčeobrátilo oči sloup a nechalo jej chvíli tápat. Pak se ho Annie zželelo azamávala na něj. Usmál se a vykročil k ní. Stejně ji tak trochu donutil,aby sem dnes přišla. Annie filmy milovala, hlavně komedie, Rick je z dušenesnášel, byly pro něj moc prosté. Potřeboval humor jasný a úderný a pokudmožno inteligentního rázu. Plitké zápletky prostě odmítal. Kolikrát se užpohádali kvůli výběru žánru? Ani nevěděla….Ale na rozdíl od něj přišla včas, ikdyž se jí titul zrovna nezamlouval.

            Přišlipozdě, sál se už topil ve tmě a začínaly reklamy. Když konečně našli svá místa,Annie se spokojeně usadila, co záleží na filmu…má tu přece Ricka, proč se bát.Usmála se a ochutnala popcorn, trvalo jí, než ho naučila, že to je věc, kterák filmu prostě patří.

            Rick seotočil a shledal, že dopolední hádka je zažehnána. Děvče zkoumalo obsahkrabičky s popcornem a vypadalo spokojeně. Ulevilo se mu. V tenokamžik začal film…Děj byl spletitý a tak pozorně sledoval vše, co se na plátnědělo. Věděl, že Annie určité typy scén nemusí a tak, když nějaká přišla nařadu, jemně ji vzal za ruku. Konečně se mu začalo vyjasňovat, oč se vlastnějedná, kdo stojí na čí straně a samým vzrušením nad počínáním postav stiskldívce ruku ještě víc. Dějství vrcholilo, až se tajil dech, co bude dál? Kdo tedy stojí proti komu?

Ještě při titulcích muv hlavě dobíhaly souvislosti. „Ten konec bych uzavřel trochu jinak,nemyslíš? Mohlo by to mít ještě pokračování..takhle to usekli…divný konec“chvíli se odmlčel. Dívka nic neřekla. „Ale co, i tak to docela ušlo. Příštěvybereme něco lepšího“ stále pozoroval plátno, jako by tím snad závěr mohlzměnit. Pohladil dívku po ruce, už zůstali skoro poslední a dole se objeviluklízeč. „Tak pojď“ řekl. Ticho. Jemně ji vzal za paži aby naznačil, že už musíjít. Nic. „Annie, nespi. Už to skončilo…“ Ano. Byl konec. Annie nespala.Nevěděla, že na ni mluví. Byla mrtvá. Annie byla mrtvá.

vložil: Chiquita. ¤