O autorovi
Autor blogu
Jméno: Chiquita.
Region: Praha 9
O mně: Miluj toho,kdo ti nerika,ze jsi sexy ale jsi krasna.Toho,kdo zavola zpatky,kdyz jsi ty polozila,ktery zustane vzhuru aby te videl spat-ktery liba tve celo.Toho,kdo te chce ukazat svetu,i kdyz nejsi zrovna miss.A ktery pratelum rekne:"Tak to je ona."
Můj profil

Kategorie

05.Únor 2009

"Máme tu vážný problém!!!" sice neholduju latexovým oblečkům, nemám havraní vlasy na mikádo a ani ten správnej výraz jako Kate v Underworldu ale aspoň ten tón hlasu jsem zvládla (asi u toho filmu ještě chvíli zůstanu )

Tak takhle by to teda přátelé nešlo! Nevídám vás, zato ze zvonění mobilu mě už bolí hlava (ještě si zlomit nehet a jako správná slečna bych asi měla mít depku, vodu a ibaglin ) a účty za mobil radši neotvírám. Takže je konec.

Na virtuální vztahy nejsem a vyhlašuju tímto otevřenou (napadá mě zlomeninu, kterou jsem celkem nedávno měla, fuj ale to se sem nehodí) válku neustálému scházení se na ICQ,Skypu a taky smskám, pošotvním holubům, pošťákům (teda vlastně pošťačce, protože u nás věčně nezvoní, když nese doporučený dopis vrrrrr), korespondenčním lístků i mejlům a ze všecho nejvíc červíkům pochybností. Iritují mě schůzky v temných uličkách, zakouřených hospodách a věčné posedávání v zimě.

Tím jsem vám jen chtěla naznačit  (ano,výhružný pohled), že kromě školy, na kterou (přiznejme si to), stejne mimo zkoušky všichni svorně kašlem  vás hodlám prudit, popichovat a různými způsoby provokovat, dokud konečně zase nevylezete ze svých vyhřátých ulit a nebude se něco dít :)

Tož se zatim mějte děcka

vložil: Chiquita. ¤